Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για «άλλα» και «άλλα» μόνο ξέρετε να βάζετε υπογραφές ξημερώματα...

Για «άλλα» και «άλλα» μόνο ξέρετε να βάζετε υπογραφές ξημερώματα...
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - 18:22

Κάθε μέρα που περνάει θα σας στερεύουμε τις δικαιολογίες. Εμείς θα σας «αναγκάσουμε» να φτιάξετε το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού. Δεν βρίσκατε χώρο, σας βρήκαμε. Αργούσε η γραφειοκρατία σας να κάνει τις μελέτες, σας τις φτιάξαμε.

Απο δω και μπρος θα απολογείστε στον λαό του Ολυμπιακού γιατί επιλέγετε να καθυστερείτε την έναρξη των εργασιών. Γιατί «βρίσκετε» χρήματα για όλα τα άλλα σωματεία και όχι για τον Ολυμπιακό. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμα και είστε υπόλογοι για τα όσα δεν κάνετε. Δεν ζητάμε εύνοια. Απαιτούμε όμως ισονομία.

Ότι ισχύει για όλους, να ισχύει και για μας. Δεν ζητάμε ειδική μεταχείριση, ούτε να πάνε πίσω άλλα έργα και να υπάρξει προτεραιότητα για μας. Να φτιάξουν εγκαταστάσεις όλες οι ομάδες για να ανέβουν όλα τα αθλήματα και οι Εθνικές μας ομάδες. Δεν θα σταματάω να το φωνάζω μέχρι να γίνει πραγματικότητα ακόμη ένα όνειρο δεκαετιών. Αυτό το έργο το έχει ανάγκη όλος ο Πειραιάς. Δεν αφορά την στέγαση μόνο των τμημάτων του Πόλο και της Κολύμβησης.

Φανταστείτε πόσα νέα παιδιά θα ασχοληθούν με τον αθλητισμό σε αυτές τις σύγχρονες εγκαταστάσεις. Πόσοι απλοί πολίτες θα βρουν μια διέξοδο ξεκούρασης και άσκησης. Πόσες διοργανώσεις και σχολικά καμπ θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν. Το «χρωστάτε» αυτό το έργο κύριοι. Ας βγει όποιος πολιτεύεται στον Πειραιά , σε όποιον πολιτικό χώρο και αν ανήκει να εξηγήσει τους λόγους, αν υπάρχουν, που αντιτίθεται στην κατασκευή αυτού του έργου. Δεν θα σας αφήσουμε να μείνει ούτε στα λόγια, ούτε στις υποσχέσεις, ούτε στις μακέτες. Με «άλλα» και «άλλα» ξέρετε να χρεώνετε τον Ελληνικό λαό, για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων όχι. Όλοι οι «άλλοι» έχουν κάτι που να τους ανήκει, εκτός του Ολυμπιακού.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης