Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρτε να΄χετε συλλέκτες εμφανίσεων ξένων ομάδων!

Πάρτε να΄χετε συλλέκτες εμφανίσεων ξένων ομάδων!
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 - 23:48

Το ημερολόγιο γράφει 23-6-24 και έχουν βρει κάτοχο ήδη 21.000 διαρκείας. Με μοναδική μεταγραφή τον Στάμενιτς, με μια μόλις ανανέωση τον Τζολάκη, με ένα σωρό εκκρεμότητες όσον αφορά το ρόστερ, με την αγωνία ποιοι από όσους τελείωσαν τα συμβόλαια τους, και ποιοι από τους δανεικούς που θέλουμε θα μείνουν, και όμως δεν ένοιαξε κανέναν από τους 21.000 οπαδούς μας που έτρεξαν να κλείσουν μόνιμη θέση στον ναό. Και μην νομίζετε ότι έχουν μείνει πλέον πολλά προς διάθεση. Δεν γίνεται να βγουν περισσότερα από περίπου 22 άντε 23.000 το πολύ.

Είδατε τι ωραία που το έχουν βουλώσει οι “υπόλοιποι”; Έχει ακούσει κανείς τι γίνεται με τα διαρκείας της ΑΕΚ που έχουν κυκλοφορήσει από τις 3/6; Στον ΠΑΟ τι γίνεται ρε ,κοιμάστε; Ξεχάσατε ότι παίζετε προκριματικά και ακόμη δεν έχετε ανακοινώσει τίποτα; Οι “υπέροχοι” λαοί σας αδημονούν να τα εξαντλήσουν. Αλήθεια γιατί δεν βάζετε την Ευρώπη στις τιμές; Φοβάστε τίποτε; Σε ένα μήνα παίζετε. Ένα τουλάχιστον ευρωπαϊκό ματς θα το δώσετε. Με τον ΠΑΟΚ δεν ασχολούμαι. Τι να ασχοληθώ με την ομάδα που περίμενε 100 χρόνια για να περάσει τον Άρη κατά ένα στα Πρωταθλήματα; Με τους “άλλους” θα ασχολούμαι πλέον κ αυτό στα πλαίσια της πλάκας. Ποιον να πάρω στα σοβαρά; Τον Αλαφούζο; Που θα συμπληρώσει επί Προεδρίας του, 15 χρόνια χωρίς να έχει πάρει Πρωτάθλημα η συνοικία των Αμπελοκήπων; Η τον Ισπανόφωνο “επαναστάτη” Super Mario; ( έκλαψα στην παρουσίαση). Αν δεν βλέπουν οι οπαδοί τους τι μέλλει γενέσθαι, και ότι θα κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ για το ποιος θα τερματίσει 2ος , εγώ θα τους ανοίξω τα μάτια;

Ο Ολυμπιακός θα κλείσει τα 100 χρόνια ένδοξης Ιστορίας ως Πρωταθλητής. Με το βλέμμα στο Μπιλμπάο. Γιατί να μην το σκέφτομαι; Ποιος θα μου το απαγορέψει; Αυτοί που μόλις 2,5 μήνες πριν την κατάκτηση του Κόνφερενς και μετά το 1-4 με την Μακάμπι μας λοιδωρούσαν; Αυτοί που προπαγάνδιζαν και χασκογελάγανε; Γιατί ότι μ@λ@κία θες την είχαν πει. Και τώρα σκέφτονται αν θα αποκλείσουν οι ομάδες που τους ταΐζουν να λένε ότι λένε, τις ποδοσφαιρομάνες του Ιουλίου!!! που κληρώθηκαν ; Θα είναι η όχι ρε στημένοι αποτυχία αν δεν μπουν όλοι τους μόνο με νίκες σε ομίλους; Και αγωνιάτε απο τώρα; Εμείς με “αυτές” τις ομάδες ούτε στα φιλικά προετοιμασίας δεν θα παίζαμε Ιούλιο μήνα. Εγώ λέω λόγω της “ισχυρής δυναμικότητας” τους, να βάλετε στα εντός έδρας ελεύθερη είσοδο. Μπας και περνάει κανένας ξέμπαρκος απο έξω δει φως και μπει μέσα. Να πάρετε όσοι πάτε και τα παιδιά σας μαζί , να δουν καμιά νίκη. Και εσείς “χανουμάκια” αν σας ρωτάνε , για την διοργάνωση, αν είναι ίδια με αυτή που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός να λέτε ναι, αλλά η Βελέζ είναι καλύτερη απο την Φιορεντίνα και την Άστον Βίλα. Δεν θα πείτε δα και ψέματα όσον αφορά την Βελέζ σε σχέση με σας. Σας είχε αποκλείσει πρόσφατα εξάλλου.

Αν σας ρωτήσουν γιατί λένε στην ΟΥΕΦΑ ότι η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε εντός έδρας στο Προποτζίδικο σε ευρωπαϊκό ματς, ήταν ο Ολυμπιακός θα τους λέτε, ότι στήσαμε την κλήρωση και κληρωθήκαμε ως γηπεδούχοι με την Φιορεντίνα. Και εσείς βαζελάκια αν αποκλειστείτε θα τους λέτε, ότι το κάνατε επίτηδες για να ρίξετε όλο το βάρος στο Πρωτάθλημα. Και αν όλα τα παιδάκια σας πουν , ο Ολυμπιακός γιατί δεν παίζει καλοκαιριάτικα μπαμπά, να τους λέτε, ότι φταίει η παράγκα. Ότι πληρώσαμε για να παίξουμε κατ΄ευθείαν Σεπτέμβριο. Ποια η διαφορά με τα τόσα ψέματα που αραδιάζετε καθημερινά; Καμία απολύτως. Για αυτό σας τιμώρησε η Θεία Δίκη , ώστε να το ζήσετε και αυτό. Τόσα χρόνια παίζαμε χατηρικά απ ευθείας σε ομίλους, ε; Μετά, τόσα χρόνια μας στήριζαν μόνο τα έσοδα της Ευρώπης, ε; Όχι ότι επένδυε ο Μαρινάκης.

Όλα σας τα ψέματα κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πύργοι. Δεν κερδίζαμε εκτός έδρας, ε; Πάρτε να΄χετε. Δεν έχετε περάσει ποτέ ημιτελικά. Δεν έχετε πάει ποτέ τελικό. Ε, μια φορά τα κάναμε και τα δύο και γίναμε η πρώτη Ελληνική ομάδα που πήρε Ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο. Πάρτε να΄χετε συλλέκτες εμφανίσεων ξένων ομάδων. Βγείτε ρε ξεφτίλες με τις εμφανίσεις της Φιορεντίνα στις παραλίες τώρα. Στην ντουλάπα σας έμειναν κ αυτές μαζί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές μαζί με των ομάδων σας. Καλό καλοκαίρι να έχουμε με “καθαρές” παραλίες, χωρίς “σκουπίδια” στην ακτή.

Διαβάστε επίσης