Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγαλείο σου μοναδικό!

Το μεγαλείο σου μοναδικό!
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 17:02

Όλη η Ελλάδα μέρες μετά την κατάκτηση του Κόνφερενς , και είναι ακόμη στο πόδι. Περιμένουν όλοι καρτερικά, στις πόλεις τους , στα νησιά τους, την έλευση των μοναδικών Ευρωπαϊκών τροπαίων που έχουν κατακτηθεί ποτέ απο Ελληνικό σύλλογο στο ποδόσφαιρο. Ποια ζέστη και ποια ταλαιπωρία προκειμένου να δουν από κοντά, να φωτογραφηθούν τις κούπες. Και παράλληλα να γράφονται μέλη στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης για να συνεχισθεί η Αυτοκρατορία που χτίστηκε πριν δεκάδες χρόνια και γιγαντώνεται στις μέρες μας.

Αίγινα, Κρήτη, Χίος, Μυτιλήνη, Σάμος δεκάδες χιλιάδες κόσμου είναι οι μέχρι στιγμής τυχεροί, σε ένα καλοκαίρι περηφάνιας χωρίς σταματημό, με το πάθος και την τρέλα να ρέουν άφθονα. Άντε τώρα να είσαι αλλόθρησκος να πηγαίνεις διακοπές και να σου τυχαίνει κ αυτό. Καλό λοιπόν θα είναι να ενημερώνεστε στερημένοι, που θα βρίσκονται τα ευρωπαϊκά τρόπαια, για να μην νοιώθετε ακόμη μια φορά ότι ανήκετε στην μειονότητα.

Τι έγραφαν πέρσι τα σάϊτ της αλήθειας; Όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια; Αυτό ακριβώς ζείτε στην πραγματική του διάσταση κάποιους μήνες μετά.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης