Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμνά και ταπεινά να βαδίσουμε βήμα- βήμα τον δυσκολοδιάβατο δρόμο που επιλέξαμε!

Σεμνά και ταπεινά να βαδίσουμε βήμα- βήμα τον δυσκολοδιάβατο δρόμο που επιλέξαμε!
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024 - 22:08

Μέσα σε αυτό τον μήνα κρίνονται ένα σωρό εγχώριες κούπες και προκρίσεις σε Ευρωπαϊκούς τελικούς για τον ερασιτέχνη μας. Όλα περνάνε από τα γήπεδα μας κυρίως. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Να δίνει το παρών σε όλα τα σπορ σε όλους τους τελικούς, με διαφορετικούς αντιπάλους.

Στο Πόλο απέναντι στην Βουλιαγμένη, στο Χαντ- μπολ απέναντι στην ΑΕΚ, σε Βόλεϊ (αντρών και γυναικών) και Μπάσκετ (γυναικών) απέναντι στους πελάτες. Με 4 (εκτός αν γίνει κάνα θαύμα από τους αντιπάλους μας) στα 6 Κύπελλα, και 1 Σούπερ Καπ, να στολίζουν την τροπαιοθήκη μας, πάμε να παλέψουμε για να φέρουμε στο λιμάνι και τα 6 Πρωταθλήματα! Παράλληλα τα 3 από τα 6 ερασιτεχνικά μας τμήματα συνεχίζουν και στην Ευρώπη. Στο Πόλο οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό την Ματαρό. Οι άντρες είναι μέσα στο παιχνίδι με τα μπούνια για να δώσουν το παρών σε ένα ακόμη final 4. Και στο χάντμπολ οι άντρες θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό την Φερεντσβάρος. Και όλα σπαθένια, έτσι; Χωρίς σκιές. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο όμως για «κάποιους» από τους αντιπάλους μας, μιας και εκκρεμούν επίσημες απαντήσεις. Και κάπου εδώ μπαίνουμε και εμείς, ο κόσμος στην εξίσωση.

Οφείλουμε μέχρι τέλος Απρίλη να γεμίζουμε όλα τα γήπεδα που αγωνίζονται τα τμήματα μας. Έχοντας στα 5 από τα 6, το πλεονέκτημα της έδρας, για να υφίσταται αυτό, πρέπει να δώσουμε δυναμικό το παρών. Όλοι όμως, όχι μόνο οι οργανωμένοι. Και δεν είναι ανάγκη να τρέχουν σε όλα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Δόξα τω Θεώ είμαστε αμέτρητοι. Μπορώ να καταλάβω και να δικαιολογήσω τα πάντα κατά την διάρκεια μιας ακόμη απαιτητικής σεζόν. Τώρα όμως που κρίνονται οι κόποι όλης της χρονιάς, οφείλουμε να στηρίξουμε δια ζώσης την προσπάθεια όλης της οικογένειας μας. Να νοιώσουν οι αντίπαλοι ότι όντως παίζουν εκτός έδρας. Δεν έχουμε συμβόλαια με τις κούπες. Για όλες θα παλέψουμε. Δεν θα μας χαριστεί απολύτως τίποτα. Όλες οι ομάδες μας δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Πάντα υπάρχουν όμως και αστάθμητοι παράγοντες.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης