Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θα γίνετε άνθρωποι ποτέ! (photo)

Δεν θα γίνετε άνθρωποι ποτέ! (photo)
Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 15:08

Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο… Ό,τι και να πει είναι πραγματικά μικρό… Αισχροί! Ντράπηκε και η ντροπή με το SDNA! Ξεφτίλα πέρα από κάθε προηγούμενο! Δεν υπάρχει καμία σωτηρία… Την ώρα κατά την οποία η Ελλάδα ζει μια ανείπωτη τραγωδία… Την ώρα κατά την οποία το πένθος πέφτει βαρύ πάνω από τη χώρα και άνθρωποι χάνουν ανθρώπους… ΑΥΤΗ την ώρα, το SDNA έχει το μυαλό του στο πως θα… πικάρει τον Ολυμπιακό!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Θέλησαν να κάνουν τους… ξυπνητζήσες και να πουλήσουν πνεύμα… Σε μια τέτοια μέρα… Σε μια τέτοια κατάσταση, η οποία βύθισε την χώρα στη θλίψη… Εκείνοι δεν ξέρουν από αυτά. Ξέρουν μόνο το αντι-Ολυμπιακό τους μένος και τη χολή, από την οποία τρέφονται… Ξέρουν μόνο το δηλητήριο… Δείτε…

Ντράπηκε και η ντροπή με δαύτους! Μιλάμε για την απόλυτη σιχασιά… Ξεφτίλα δίχως τέρμα… Η Ελλάδα ζει μια εθνική τραγωδία και εκείνοι σκέφτονται πως θα πικάρουν τον Ολυμπιακό…

Διαβάστε επίσης

Μην ψάξεις στον βόθρο τα γλέντια σε μπάσκετ και βόλεϊ, μάταιος κόπος

Μην ψάξεις στον βόθρο τα γλέντια σε μπάσκετ και βόλεϊ, μάταιος κόπος

Τα παιδιά είναι αντι-Ολυμπιακοί. Γι’ αυτό λέμε, ας αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό και ας ασχοληθούν με τις ομαδούλες τους. Της καρδιάς, της τσέπης, του συμφέροντος, όποιες γουστάρουν, αλλά να αφήσουν τον Ολυμπιακό.