Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πρασινοφρουράκια έγραφαν ένα δεκαήμερο για ΠΑΟ, ΑΕΚ και Πανθεσσαλικό και για τον Ολυμπιακό ούτε λέξη

Τα πρασινοφρουράκια έγραφαν ένα δεκαήμερο για ΠΑΟ, ΑΕΚ και Πανθεσσαλικό και για τον Ολυμπιακό ούτε λέξη
Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2023 - 19:24

Γελάει όλος ο πλανήτης με την προπαγάνδα του «αν το κάνει ο Ολυμπιακός, το κρύβω». Αυτό είναι το μοτίβο τους εκεί στην πορτοκαλί παραμύθα. Ό,τι καλό κάνει ο Ολυμπιακός να θάβεται, να περνάει στα ψιλά. Ό,τι κάνουν οι άλλοι, να αναδεικνύεται και να γιγαντώνεται. Επί δέκα, ει δυνατόν. Επί εκατό. Αλλά του Ολυμπιακού να… θάβεται. Έτσι πάει. Τους έμαθε πιο όλο το αναγνωστικό κοινό. Για αυτό και δεν τους παίρνει σοβαρά εκεί στα φερέφωνα του ΠΑΟΚ (ή του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ, αναλόγως που φυσάει το ευρώ, το ρούβλι και λοιπά…).

Ο Ολυμπιακός κάνει κανονική απόβαση στον Βόλο. Ο κόσμος του ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ την πόλη και περί τους 15.000 ΓΑΥΡΟΥΣ έδωσαν το παρών στο Πανθεσσαλικό. Αλλά για τον βόθρο είναι Κυριακή… Μια Κυριακή σαν εκείνες των δημοσίων υπαλλήλων. Όπου απλώς… κάθονται. Και δεν δουλεύουν. Έτσι αντιμετωπίζουν το θέμα οι πορτοκαλί προπαγανδιστές… Τα πρασινοφρουράκια έγραφαν ένα δεκαήμερο για ΠΑΟ, ΑΕΚ και για τον Ολυμπιακό ούτε λέξη. Όταν οι Παναθηναϊκοί πήγαν στον Βόλο, έγινε… η Δευτέρα Παρουσία! Έτσι ένιωθε κανείς, αν έμπαινε στον πορτοκαλί βόθρο. Τα ίδια και όταν πήγε η ΑΕΚ…

Παρότι οι Πειραιώτες είχαν ακόμη περισσότερο κόσμο στο Πανθεσσαλικό, από τους «πράσινους» και τον… τριπλάσιο από τους «κίτρινους», το θέμα πέρασε στα… ψιλά. Δεν αναδεικνύεται αυτή η τεράστια μετακίνηση φιλάθλων, για χάρη της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας… Δεν περιμέναμε κιόλας. Αν είσαι βόθρος, ξέρεις…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εδώ το καλό το vothring και το 2023 (photos)

Εδώ το καλό το vothring και το 2023 (photos)

Οι ξένοι ρεπόρτερ υπάρχουν για να «θάβουν» τις μεταγραφές του Θρύλου και να αποθεώνουν εκείνες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.