Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήταν 150; Ήταν 200; Θα μας πει ο βόθρος;

Ήταν 150; Ήταν 200; Θα μας πει ο βόθρος;
Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023 - 10:39

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού έδωσε χθες (5/1) στο ΟΑΚΑ το πρώτο της παιχνίδι για τη φάση των «32» του EuroCup. Γνώρισε την ήττα με 67-60 από την Ελιτζούρ Χολόν και πλέον, έχει δύσκολο έργο ενόψει του επαναληπτικού στο Ισραήλ, αφού θα πρέπει να ανατρέψει το αποτέλεσμα αυτό, για να προκριθεί.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Εμείς απλά αναρωτιόμαστε, γιατί δεν γράφουν πουθενά οι ψεύτες της παραμύθας, πόσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν χθες στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι με χαρακτήρα νοκ άουτ (αφού η πρόκριση κρίνεται σε διπλές αναμετρήσεις), που δεν διεξήχθη σε μια από τις γνωστές στρούγκες που χρησιμοποιούν ως έδρα οι «πράσινοι»;

Ξέρετε για ποιες λέμε. Για αυτές που γεμίζουν με 500-600 άτομα (στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κατά κύριο λόγο) και… πανηγυρίζουν οι σανοπώληδες του βόθρου. Οι πονεμένοι παναθηναϊκοί ρεπόρτερ και δημιουργοί αφηγημάτων, που προκαλούν μόνο γέλιο, εξαιτίας του πόνου που τους έχει δημιουργήσει σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια.

Και επειδή στα… παραμύθια της… παραμύθας περί κόσμου και συγκρίσεων έχουμε πολλάκις απαντήσει, αναρωτιόμαστε πραγματικά.

Πόσοι «αιώνια πιστοί» βρέθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ; Γιατί δεν είδαμε καμία αναφορά στο σάιτ που διευθύνει ο καταδικασμένος για συκοφαντία, λαλάκης.

Θα μας πείτε λοιπόν ρε ψεύτες; Ήταν 150; Ήταν 200; Ήταν 300 οι Παναθηναϊκοί;

Διεξήχθη μεταξύ… συγγενών και φίλων σε ένα άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ, η αναμέτρηση; Η μόνο στα παιχνίδια του Ολυμπιακού μετράτε θεατές;

Διαβάστε επίσης

Εδώ το καλό το vothring και το 2023 (photos)

Εδώ το καλό το vothring και το 2023 (photos)

Οι ξένοι ρεπόρτερ υπάρχουν για να «θάβουν» τις μεταγραφές του Θρύλου και να αποθεώνουν εκείνες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.