Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ το καλό το vothring και το 2023 (photos)

Εδώ το καλό το vothring και το 2023 (photos)
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023 - 14:38

Vothring. Προφέρεται «βόθρινγκ». Είναι η τέχνη του να μετατρέπεις τα πάντα σε βόθρο. Να ρίχνεις τα πάντα στο επίπεδό σου. Τι σημαίνει αυτό; Να αποθεώνεις κάθε τι πράσινο, κιτρινόμαυρο, ασπρόμαυρο. Και να πολεμάς/χτυπάς/θάβεις κάθε τι ερυθρόλευκο. Είναι η τέχνη σε φόντο πορτοκαλί, την έχουμε μάθει πλέον. Vothring. Θα το καθιερώσουμε. Μάθετέ το.

Το τελευταίο διάστημα, ειδικά από το περασμένο καλοκαίρι και έπειτα, αυτή έχει αποκτήσει μια άλλη μορφή. Ποια είναι αυτή; Των αναλύσεων των ξένων ρεπόρτερ, για τα διάφορα δρώμενα στις ελληνικές ομάδες. Και δη τις μεταγραφές…

Και για να το πούμε απλά: Οι ξένοι ρεπόρτερ υπάρχουν για να «θάβουν» τις μεταγραφές του Θρύλου και να αποθεώνουν εκείνες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Απλό. Πιο απλό δεν γίνεται. Όλο το καλοκαίρι διαβάζαμε ξένους ρεπόρτερ να… θάβουν τον Χάμες. Δεν βγήκε όμως κανείς εξ αυτών τώρα να πει «έσφαλα». Αλίμονο. Αντιστοίχως, ό,τι μεταγραφή κάνει/ετοιμάζει να κάνει κάποιος «απέναντι», συνοδεύεται από μία ανάλυση από ξένο δημοσιογράφο, η οποία όλως τυχαίως είναι… αποθεωτική.

Τελευταίο παράδειγμα;

Ενώ προσφάτως είχαμε ζήσει… αυτό, π.χ.:

Διαβάστε επίσης