Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ναι, αλλά στον Ολυμπιακό φταίει μόνο η Διοίκηση (photos)

Ναι, αλλά στον Ολυμπιακό φταίει μόνο η Διοίκηση (photos)
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 - 14:21

Αν είσαι βόθρος, ξέρεις. Τα έχουμε πει. Δεν μας απασχολεί τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και ποιος φταίει για την κατάντια του εξασφύριχτρου, ο οποίος έχει μικρύνει σε επίπεδο EuroCup. Δεν μας χαλάει κιόλας, οπότε δεν το ψάχνουμε και ιδιαιτέρως. Ας τα βρουν μεταξύ τους.

Ωστόσο, οφείλουμε να ξεγυμνώσουμε ξανά το αισχρό σύστημα προπαγάνδας του πρώην πρασινοφρουρού. Ο οποίος όποτε χάνει η ομάδα της καρδιάς του (η μπασκετική, την άλλη δεν πρέπει να την πολυβλέπει κιόλας, από συνήθεια ασχολείται) φταίνε οι παίκτες, οι προπονητές, οι φροντιστές, το παρκέ, ο Ράντονιτς, ο Ομπράντοβιτς (;;;…) ο Βλάοβιτς (εντάξει, γίναμε αρκετά γλαφυροί…) και κανείς άλλος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σε αντίθεση με οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει στην ομάδα που μισεί, τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό δηλαδή, για το οποίο φταίει ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρώην πρασινοφρουρός και τα πρασινοφρουράκια του έχουν ασχοληθεί ουκ ολίγες φορές με τον Ολυμπιακό και ιδιαιτέρως με τον Μαρινάκη, τον οποίο δεν παραλείπουν διαρκώς να βγάζουν φταίχτη…

Για δείτε τι έγραφαν κάποτε…

Για δείτε τι γράφουν σήμερα…

Κάποτε έκαναν πύρινα άρθρα-αφιερώματα για να μας πουν ότι για τις ήττες και τα άσχημα αποτελέσματα στον Θρύλο φταίει ο Μαρινάκης. Τώρα στον ΠΑΟ φταίνε παίκτες και προπονητές. Έτσι πάει…

Διαβάστε επίσης

Εδώ το καλό το vothring και το 2023 (photos)

Εδώ το καλό το vothring και το 2023 (photos)

Οι ξένοι ρεπόρτερ υπάρχουν για να «θάβουν» τις μεταγραφές του Θρύλου και να αποθεώνουν εκείνες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Κάποιος να τον κεράσει ένα καλαμαράκι

Κάποιος να τον κεράσει ένα καλαμαράκι

Έχει λυσσάξει με τον Αυγενάκη ο Βασιλάκης, που έτρωγε τα καλαμαράκια στην Καισαριανή. Δεν τους κάθεται καλά υφυπουργός αθλητισμού αν δεν είναι ορκισμένος αντι-Ολυμπιακός.