Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Βοθράρεις και τις γιορτές; Το ρούβλι σε περιμένει…

Βοθράρεις και τις γιορτές; Το ρούβλι σε περιμένει…
Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 - 12:24

Καλές γιορτές να λέμε, συχνά-πυκνά, για να θυμόμαστε και ότι είμαστε άνθρωποι. Αλλά και γιορτές που είναι, δεν αλλάζει κάτι για εκείνους που έχουν κάνει επάγγελμα τη λάσπη κατά του Ολυμπιακού. Άντε να παίρνουν κάνα ρούβλι παραπάνω, αυτή την περίοδο, λόγω… υπερωριών στις γιορτές και… διάθεσης, γενικά.

Πόσο δίκιο έχει ο Σπύρος Γρομητσάρης. Αντιγράφουμε: «Εν τω μεταξύ ο Καρυπίδης δεν είπε τίποτα φοβερό και χαρακτήρισαν κυνική την... ομολογία. Όταν ο Μπέος αποθεώνει 364 μέρες το χρόνο τον Σαββίδη (και παίρνει μισή ντουζίνα δανεικούς) είναι απλά υγιής λίγκα». Είπε ο Καρυπίδης ότι εκτιμά τον Μαρινάκη ως άνθρωπο και ως παράγοντα. Φοβερό, ρε… Προφανώς το «δύο μέτρα και δύο σταθμά» είναι το μότο των παραμυθάδων, που έτρεξαν αμέσως να… πιαστούν, για να πουλήσουν εκδούλευση στα αφεντικά τους για άλλη μια φορά κάνουν μέγα θέμα τη δήλωση του προέδρου του Άρη, στη συνέντευξή του στους Betarades.

«Ομολογία» και άλλα τέτοια γραφικά, από τα φερέφωνα του ΠΑΟΚ (όταν βολεύει και όταν το θυμούνται). Προσέξτε τώρα. Έχει βγει ο Μπέος και έχει πει ότι έχει «τάξει» τον Δουβίκα στον ΠΑΟΚ, στον προσωπικό του φίλο, Ιβάν. Έχει βγει ο Μελισσανίδης και έχει πει ότι αν δεν πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, θέλει να το πάρει ο Ολυμπιακός. Σας ενημερώσαμε χθες ότι ο Μπαλτάκος έκανε μυστική συνάντηση στο Μακεδονία Παλλάς με τον Μάγκ Γκαγκάτση και δεν το ανακοίνωσαν πουθενά, λες και έχουν… κάτι να κρύψουν. Αλλά ο Καρυπίδης ήταν εκείνος που… «ομολόγησε». Οι άλλοι επιτρέπεται να αλληλοαγαπιούνται και να το… φωνάζουν σαν τρελοί. Αν κάποιος πει οτιδήποτε θετικό για τον Μαρινάκη, είναι αυτομάτως… σκάρτος. Έτσι τους έχουν πει τα αφεντικά τους να γράφουν. Έτσι γράφουν… Απλό. Βοθράρεις και τις γιορτές; Το ρούβλι σε περιμένει…

Άσχετο: Όταν έλεγε ο Τσιάρτας στους Betarades ότι ο Μελισσανίδης τον είχε πάρει τηλέφωνο και του έλεγε να τον προσλάβει στην Εθνική Ελπίδων, τα παιδιά δεν είχαν κάνει εγγραφή στο κανάλι των Betaradων και την έχασαν τη συνέντευξη ε; Μάλλον... Συμβαίνουν και αυτά...

Διαβάστε επίσης

Είπε ο καταδικασμένος συκοφάντης (photo)

Είπε ο καταδικασμένος συκοφάντης (photo)

Καταπιάστηκε πολλαπλώς με την επιστολή του Ολυμπιακού στην UEFA το site του καταδικασμένου για συκοφαντία, πρώην πρασινοφρουρού και έκανε ανάλυση… εισιτηρίων.

Ο βόθρος που διαφωνεί με τη μεταγραφική πολιτική του Ολυμπιακού, συμφωνεί με εκείνη του Ιβάν;

Ο βόθρος που διαφωνεί με τη μεταγραφική πολιτική του Ολυμπιακού, συμφωνεί με εκείνη του Ιβάν;

Ή επειδή είναι το… αφεντικό, δεν τους παίρνει να γράψουν; Μπορεί απλά να μην τους ενοχλεί που ο ΠΑΟΚ δεν έχει σέντερ φορ και παλεύει τρεις μεταγραφικές περιόδους να πάρει τον Μαρτίνς.