Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπάμπιτς: «Χαρούμενος για το αποτέλεσμα, να κρατήσουμε την συγκέντρωση μας στη ρεβάνς»

Μπάμπιτς: «Χαρούμενος για το αποτέλεσμα, να κρατήσουμε την συγκέντρωση μας στη ρεβάνς»
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 20:40

Αποφασιστικό βήμα, για την πρόκριση στον τρίτο γύρο του EHF European Cup, έκανε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, η οποία ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Με τον κόσμο στο πλευρό τους στη Χαλκίδα, στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τ. Καμπούρης», σούπερ άμυνα και πρώτο σκόρερ τον Βέγιν, με οκτώ γκολ (έξι ο Σλίσκοβιτς), οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με 30-21 της Φάιβερς.

Ζέλικο Μπάμπιτς: «Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε καλή άμυνα, αλλά η επίθεσή μας δεν ήταν γρήγορη, ξεκάθαρα. Στο δεύτερο, ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα, εκμεταλλευτήκαμε τους επτά παίκτες πολλές φορές και είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Πολύ καλό αποτέλεσμα. Τώρα, έχουμε έξι μέρες να ετοιμαστούμε για τη ρεβάνς, να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε. Ηταν απλά το πρώτο ματς, πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση και την προσοχή μας, διότι η Φάιβερς είναι πολύ καλή ομάδα, έχει σκληρούς παίκτες, παίζει γρήγορα. To πρωτάθλημα μας δεν είναι τόσο γρήγορο όσο η Ευρώπη, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε ικανοποιημένοι, περήφανοι».

Διαβάστε επίσης