Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Βέγιν: «Τιμή μου που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό στα 100 χρόνια»

Βέγιν: «Τιμή μου που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό στα 100 χρόνια»
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:01

Για τη νίκη (24-36) επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Handball Premier, μίλησε ο διεθνής δεξιός ίντερ της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, Πρέντραγκ Βέγιν.

Ο Σέρβος χαντμπολίστας του Θρύλου δήλωσε: «Μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ετοιμαζόμασταν για ένα δύσκολο παιχνίδι, το περιμέναμε, για αυτό και ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος στα καθήκοντα που είχαμε. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση όλης της ομάδας, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Για την έως τώρα παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» πρωταθλητές Ελλάδας, ο Βέγιν ανέφερε: «Για μένα, είναι ένα υπέροχο ξεκίνημα στον Ολυμπιακό. Το κίνητρο που έχω είναι μεγάλο, ανυπομονώ για νέες προκλήσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που ξεκίνησα την καριέρα μου εδώ με τίτλο, με το Super Cup. Είναι πάντα καλό να ξεκινάς με ένα τρόπαιο τη σεζόν. Ειδικά από τη στιγμή που γιορτάζονται τα 100 χρόνια του συλλόγου! Είμαι χαρούμενος και νιώθω τιμή, που είμαι μέρος του Ολυμπιακού σε αυτή την πολύ ιστορική σεζόν! Η ομάδα είναι υπέροχη, είναι καλά παιδιά, απολαμβάνω να είμαι μαζί τους και νιώθω σαν στο σπίτι μου. Χάρη σε αυτούς, προσαρμόστηκα γρήγορα. Η οικογένειά μου, επίσης, απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα. Είμαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις μου και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Διαβάστε επίσης