Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η σχέση αγάπης Σάββα με ΠΑΟΚ!

Η σχέση αγάπης Σάββα με ΠΑΟΚ!
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:32

Ο Σάββας Σάββας αποτελεί έναν παίκτη-ορόσημο για το τμήμα Χάντμπολ του Ολυμπιακού. Είναι ο πρώτος σκόρερ του Θρύλου σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τα «ηνία» έχει και στο EHF European Cup. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία των Πειραιωτών.

Η πορεία του με τον Ολυμπιακό θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και «έργο τέχνης». Θυμίζουμε ότι ο ΓΑΥΡΟΨΥΧΟΣ άσος, δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού από μικρό παιδί, αγωνίστηκε τραυματίας στον χθεσινό ευρωπαϊκό τελικό στο ΣΕΦ, με ένεση, με δική του ευθύνη, παρότι δεν έκανε ούτε προπόνηση τις προηγούμενες κι όμως, τα έδωσε όλα κόντρα στην ισλανδική ομάδα.

Ο διεθνής αριστερός ίντερ αποτέλεσε τον MVP των τελικών της Handball Premier με την ΑΕΚ πετυχαίνοντας σημαντικά γκολ οδηγώντας του Πειραιώτες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφερθούμε, στην εξαιρετική παράδοση του κόντρα στον ΠΑΟΚ, με αφορμή τη νικηφόρα πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Μίκρα.

Συγκεκριμένα, στα παιχνίδια που τον έχει αντιμετωπίσει από τότε που φόρεσε , έχει σκοράρει 18 τέρματα, σε μόλις τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά:

22/9/24 Handball Premier|ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 24-35 : 7 γκολ

14/9/24 Super Cup| Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 32-25: 5 γκολ

13/4/24 Handball Premier| ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 26-21: 4 γκολ

9/12/23 Handball Premier| Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 26-23: 4 γκολ

Διαβάστε επίσης