Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κανδύλας: «Έχουμε πολύ μεγάλο ροτέισον, θέλουμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία γιατί έχουμε... απωθημένο από πέρυσι»

Κανδύλας: «Έχουμε πολύ μεγάλο ροτέισον, θέλουμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία γιατί έχουμε... απωθημένο από πέρυσι»
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:52

Με το «δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα «μπήκε» η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πανηγύρισαν την πιο ευρεία νίκη τους απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησαν με 36-24 στο «Σπίτι του χάντμπολ», για την 1η αγωνιστική της Handball Premier, πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο (προηγήθηκαν με 31-19, 34-22, 36-23).

Μάλιστα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Πέτρος Κανδύλας, δήλωσε: «Περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να αντιδράσει. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ έμεινε από δυνάμεις. Εμάς, ένα από τα δυνατά χαρτιά μας φέτος είναι, ότι έχουμε πολύ μεγάλο ροτέισον, κάτι το οποίο φάνηκε. Ο ΠΑΟΚ, όσο περνούσε η ώρα δεν είχε ανάσες, εμείς βάλαμε όλους τους παίκτες στο παιχνίδι και για αυτό είχαμε ένα τελείως διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο. Στόχος μας, κάθε χρόνο, είναι ο ίδιος, η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό, αυτό εξυπακούεται. Από κει και πέρα, θέλουμε και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, γιατί έχουμε… απωθημένο από πέρυσι».

Διαβάστε επίσης

Αφεντικό ο Θρύλος στη Θεσσαλονίκη!

Αφεντικό ο Θρύλος στη Θεσσαλονίκη!

Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά τον ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Super Cup, έδειξε την ανωτερότητα και μπήκε με το… δεξί στην φετινή Handball Premier επικρατώντας με 36-24...