Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γραμματικός: «Η διακοπή δεν ωφέλησε την ομάδα»

Γραμματικός: «Η διακοπή δεν ωφέλησε την ομάδα»
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - 17:57

Την 7η νίκη σε ισάριθμα ματς στη Handball Premier, πανηγύρισε ο Θρύλος που επικράτησε με 25-20 της Πυλαίας στην Ηλιούπολη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή που είχε προηγηθεί λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Παράλληλα αυτή ήταν η 10η νίκη σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τη φετινή σεζόν (μαζί με τα ευρωπαϊκά ματς και το Super Cup), για τους Πειραιώτες που διεύρυναν το απόλυτο των επιτυχιών.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Θρύλου, Νίκος Γραμματικός, τόνισε ότι η διακοπή αυτή δεν ωφέλησε τους Πειραιώτες ενώ αναφέρθηκε στα επόμενα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γραμματικός: «Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και δεν είχαμε καλό ρυθμό. Η πραγματικότητα είναι, ότι η διακοπή αυτή δεν ωφέλησε την ομάδα, αφού ένας μεγάλος αριθμός παικτών ήταν με την Εθνική ομάδα. Αυτό προσπαθούμε να φτιάξουμε. Το σημαντικό είναι, πως είμαστε υγιείς, αλλά σίγουρα δεν μας αρέσει να παίζουμε έτσι. Θέλω και θέλουμε να έχουμε μια διαφορετική εικόνα. Τώρα, ξεκινάει μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων. Μέσα στις επόμενες 27 ημέρες, παίζουμε δυνατά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτσι όπως πρέπει και όπως θέλουμε»

Διαβάστε επίσης