Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αχ κούλα, η αλαζονεία πληρώνεται! Το μεγαλύτερο κάζο στην ιστορία του Χάντμπολ (video)

Αχ κούλα, η αλαζονεία πληρώνεται! Το μεγαλύτερο κάζο στην ιστορία του Χάντμπολ (video)
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 - 22:15

Τα έδωσε όλα με τον επιβήτορά της στον ημιτελικό, κέρδισε οριακά τον Ολυμπιακό και έβγαλαν γλώσσα. Έβγαλαν γλώσσα και έδειξαν αλαζονεία. Και αυτά, πολλές φορές πληρώνονται. Όπως ακριβώς το πλήρωσε η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου στο Χάντμπολ!

Η Πυλαία νίκησε 21-20 την ΑΕΚ και πανηγύρισε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της. Οι ερασιτέχνες της Πυλαίας τα έβαλαν με την ΑΕΚ με το δεκαπλάσιο μπάτζετ και τη γλέντησαν. Και κάπως έτσι η ΑΕΚ έπαθε ένα ανεπανάληπτο κάζο! Όταν μιλάμε για την Πυλαία, για να καταλάβετε τι έκαναν, είναι μία ομάδα που αποτελείται κυρίως από ερασιτέχνες παίκτες αλλά και ορισμένους φοιτητές!

Η Πυλαία αξίζει συγχαρητήρια, ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ και άντεξε ακόμη και στο διάστημα που οι διαιτητές έκαναν ό,τι μπορούσαν να κρατήσουν την ΑΕΚ στο ματς.

Πάλι καλά που προ ημερών δήλωνε ο προπονητής της ΑΕΚ «είμαστε έτοιμοι να δείξουμε γιατί αυτή η ΑΕΚ είναι ξεχωριστή ομάδα»! Πάλι καλά που το έδειξε δηλαδή. Κέρδισε οριακά τον Ολυμπιακό έχοντας τριπλάσιο μπάτζετ και έχασε στον τελικό από μία ομάδα της γειτονιάς από την οποία έχει δέκα φορές μεγαλύτερο μπάτζετ.

Ένα Χάντμπολ έχει να ασχολείται και να προβάλλει στα πρωτοσέλιδά της (πρόσφατα πρώτο θέμα και τίτλο σε Ακαδημία!) τρέφοντας ελπίδες για τίτλους αλλά ακόμη και εκεί την γλεντάνε. Και έρχεται η Πυλαία με τους Ερασιτέχνες και γράφει ιστορία. Ιστορία η Πυλαία, το μεγαλύτερο κάζο η ΑΕΚ. «Πληρώνεται» η αλαζονεία!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, σε όλη την ιστορία του Χάντμπολ, δύο σερί νταμπλ μόνο ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε επίσης

Ατελείωτο γλέντι στον βόθρο για την «εξυπνάδα» με το «ΙΕΚ Κυπελλούχων» για την ΑΕΚ (photo)

Ατελείωτο γλέντι στον βόθρο για την «εξυπνάδα» με το «ΙΕΚ Κυπελλούχων» για την ΑΕΚ (photo)

Εντάξει, κάθε φορά γίνονται ο αντίπαλος του Ολυμπιακού. Σε όποιο άθλημα, όποια ομάδα και να ‘ναι. Στο χάντμπολ θα κόλλαγαν; Βιάστηκαν να ανακηρύξουν Κυπελλούχο την ΑΕΚ, μετά τον ημιτελικό και... εκτέθηκαν πάλι!