Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Άρχισε από τώρα η... κλάψα!

Άρχισε από τώρα η... κλάψα!
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 - 21:52

Λίγες ώρες μετά τον τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ, το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία. Θεωρώντας ότι έχουν αδικηθεί! Αλλά δεν είπαν τίποτα για την ουσία… Στα προηγούμενα ματς ήταν όλα καλά. Εκεί που οι αποβολές εις βάρος του Ολυμπιακού / Ομίλου Ξυνή ήταν πολύ περισσότερες.

Εκεί δεν είχαν βγάλει ανακοίνωση! Αλλά μάλλον τους είχαν παραμυθιάσει πώς θα πάρουν το πρωτάθλημα. Εδώ στο 2-0 μιλούσαν πολλοί για απονομή μέσα στο Ρέντη.

Δεν είχατε καταλάβει καλά ότι το πρόβλημα του Θρύλου ήταν η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Μέσα από τα ματς θα τον έβρισκε αυτόν ο Ολυμπιακός. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα ήταν και καλύτερος. Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν στροφές.

Όσον αφορά στην ΑΕΚ, το πιθανότερο είναι ένα… Ετοιμάζουν από το Σάββατο το άλλοθι για την Τετάρτη και το πρωτάθλημα που θα χαθεί, αν και προηγήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι» στη σειρά με 2-0… Γνωστή η τακτική από την πλευρά τους…

Διαβάστε επίσης

Η καρδιά του πρωταθλητή!

Η καρδιά του πρωταθλητή!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού βγάζοντας απίστευτο πάθος ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Εξαφανίστε τα!

Εξαφανίστε τα!

Στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για τον 5ο τελικό του χάντμπολ ανδρών στο Ρέντη την Τετάρτη (06/06) κόντρα στην ΑΕΚ.

Τετάρτη (06/06) στις 17:30

Τετάρτη (06/06) στις 17:30

Το πρωτάθλημα του χάντμπολ τελειώνει στο «Μελίνα Μερκούρη» που πρέπει να είναι κατάμεστο για τους «ερυθρόλευκους» μάγκες.