ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Βροχερός ο καιρός την Τετάρτη

Βροχερός ο καιρός την Τετάρτη
Τρίτη, 25 Μαρτίου 2025 - 17:15

Οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες κατά περιόδους μέσα στην ημέρα, ωστόσο αναμένονται και διαστήματα με ηλιοφάνεια. Ασθενείς τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά και βόρεια και συγκεκριμένα στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο, στη Μακεδονία και στο βόρειο Αιγαίο. Το βράδυ στα δυτικά οι βροχές θα δυναμώσουν.

Θα είναι η πιο ζεστή ημέρα της βδομάδας, καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι έως 22-24 βαθμούς στα βόρεια τμήματα και θα πλησιάσει τους 25-26 νοτιότερα, με 27 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη.

Νοτιοανατολικοί οι άνεμοι στα πελάγη, στο Αιγαίο μέχρι 5-6 μποφόρ, και στο Ιόνιο πιο ισχυροί, μέχρι 6-7 μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις το πρωί και το βράδυ, με περισσότερη ηλιοφάνεια το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-25 βαθμούς, με νοτιοανατολικούς ανέμους 2-4 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε συννεφιά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι και αργά τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-20 βαθμούς και οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ.

Ο καιρός Πέμπτη και Παρασκευή

Την Πέμπτη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι σε όλη τη δυτική Ελλάδα, ενώ μικρότερης έντασης θα είναι τα φαινόμενα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Μέχρι το βράδυ θα κινηθούν ανατολικότερα προς το ανατολικό Αιγαίο, αφήνοντας την υπόλοιπη χώρα με τοπικές εξασθενημένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στα δυτικά, όπου θα φτάσει το μεσημέρι τους 19 βαθμούς και θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα για τελευταία ημέρα στις υπόλοιπες περιοχές κοντά στους 21-24 βαθμούς και έως 28 στην Κρήτη. Νότιοι οι άνεμοι στα πελάγη 6-7 μποφόρ.

Την Παρασκευή αναμένεται ένα πέρασμα βροχών, όχι σημαντικής έντασης από όλη τη χώρα. Πρόσκαιρες καταιγίδες θα σημειωθούν προς το βράδυ στη δυτική Πελοπόννησο, στη δυτική Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο.

Σε πτώση η θερμοκρασία, θα επανέλθει στα κανονικά επίπεδα για την εποχή, 16-19 βαθμούς το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και έως 21 στο νότιο Αιγαίο… δυτικοί νοτιοδυτικοί οι άνεμοι 3-5, στα νότια και 6 μποφόρ.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

O καιρός την Πέμπτη (video)

O καιρός την Πέμπτη (video)

Την Πέμπτη αναμένεται άστατος καιρός στη δυτική Ελλάδα, από το πρωί, με βροχές και καταιγίδες.

Συννεφιά, σκόνη & λασποβροχές το Σάββατο (video)

Συννεφιά, σκόνη & λασποβροχές το Σάββατο (video)

Το Σάββατο οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα θα είναι καλές, καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ακόμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά θα ξεκινήσει μια σύντομη περίοδος με συννεφιά, και από την Κυριακή και στη συνέχεια με σκόνη και λασποβροχές.