Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αίθριος ο καιρός την Πέμπτη (video)

Αίθριος ο καιρός την Πέμπτη (video)
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024 - 16:49

Την Πέμπτη προβλέπεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας θα υπάρχουν ωστόσο περιοχές στη χώρα όπου θα ψιχαλίσει ή θα βρέξει τοπικά.

Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται μέχρι το απόγευμα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν την Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα και κατά τόπους, κυρίως στα ηπειρωτικά, θα είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο θα κυμανθεί κατά 4 – 5 βαθμούς την Πέμπτη πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα συνεχίσει να ανεβαίνει και την Παρασκευή. Θα φτάσει το μεσημέρι έως 27 – 28 βαθμούς στα δυτικά, 29 στα βόρεια και 30 – 32 στα ανατολικά ηπειρωτικά. Υψηλές θα είναι και οι μέγιστες τιμές στα νησιά, με το θερμόμετρο να φτάνει έως 27 – 28 και στο νότιο Αιγαίο 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις, δε θα ξεπεράσουν τα 3 – 5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέσα στη μέρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 – 30 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 – 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ήλιο, με τοπική συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνή το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 – 28 βαθμούς, μεταβλητοί οι άνεμοι στον Θερμαϊκό 2 – 3 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης

Άστατος ο καιρός την Τετάρτη (video)

Άστατος ο καιρός την Τετάρτη (video)

Την Τετάρτη προβλέπονται τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια και παροδική συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα, αλλά με ζέστη για την εποχή.

Δευτέρα (7/10) με ηλιοφάνεια! (video)

Δευτέρα (7/10) με ηλιοφάνεια! (video)

Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη την Ελλάδα, οι βοριάδες θα ρίξουν λίγο τη θερμοκρασία στα κανονικά -για την εποχή- επίπεδα.