Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η Λιόλιου απάντησε για το «Νοικιάστηκε» που έγινε «ύμνος» για τους ΓΑΥΡΟΥΣ (video)

Η Λιόλιου απάντησε για το «Νοικιάστηκε» που έγινε «ύμνος» για τους ΓΑΥΡΟΥΣ (video)
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:47

Το τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου με τίτλο «Νοικιάστηκε», το οποίο έγινε… από την πρώτη στιγμή επιτυχία και παίζει σε όλα στα ραδιόφωνα είναι ένα από τα αγαπημένα πλέον και του κόσμου του Ολυμπιακού.


Μην ξεχνάμε, ότι οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έκαναν σύνθημα το τραγούδι «Νοικιάστηκε», μετά την κατάκτηση του Conference League και τον τελικό με την Φιορεντίνα στην «OPAP Arena».


Η ερμηνεύτρια του τραγουδιού, Κατερίνα Λιόλιου μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στον Γρηγόρη Μπάρκα και μεταξύ άλλων δέχθηκε την ερώτηση, «πώς νιώθεις που το τραγούδι σου έγινε "ύμνος" του Ολυμπιακού».


Η Κατερίνας Λιόλιου απάντησε: «Κάθε καλλιτέχνης, όταν το τραγούδι του έχει καθολική αποδοχή, είναι χαρούμενος», χωρίς να σχολιάσει κάτι περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

Άστατος ο καιρός το Σάββατο (video)

Άστατος ο καιρός το Σάββατο (video)

Tο Σάββατο βροχές και καταιγίδες προβλέπεται να εκδηλωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι στη κεντρική Μακεδονία, σε Πέλλα-Ημαθία, στην ανατολική Θεσσαλία και κυρίως στη Μαγνησία, στις Σποράδες και στην Εύβοια.

Άστατος ο καιρός την Πέμπτη (video)

Άστατος ο καιρός την Πέμπτη (video)

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι περισσότερο άστατος στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Βροχές και διάσπαρτες καταιγίδες προβλέπονται στο Ιόνιο, στη δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά, στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.