Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μπόρες & βροχές την Τετάρτη (video)

Μπόρες & βροχές την Τετάρτη (video)
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:12

Μπόρες, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας αναμένονται λίγες βροχές. Στα ηπειρωτικά ενδέχεται να υπάρξουν και τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 28-32 στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 26-28 στα βόρεια, ενώ στα νησιά του Αιγαίου η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 26-31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στο Ιόνιο 4-5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί έως 4-5 μποφόρ τοπικά.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες ενώ από το μεσημέρι και μετά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν ακόμα παραπάνω με αποτέλεσμα να υπάρξουν λίγες ασθενείς τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 23 έως 3ο βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί έως 3-4 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες με τοπικές βροχές στις γύρω ορεινές περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες έως 45-6 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Διαβάστε επίσης

Τοπικές βροχές την Παρασκευή (video)

Τοπικές βροχές την Παρασκευή (video)

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Παρασκευή σε περιοχές της δυτικής Στερεάς, στα δυτικά της Πελοποννήσου, στα κεντρονότια Επτάνησα, στα δυτικά και βόρεια της Θεσσαλίας και σε περιοχές της Μακεδονίας.

Άστατος ο καιρός την Τρίτη (video)

Άστατος ο καιρός την Τρίτη (video)

Την Τρίτη αναμένεται άστατος καιρός, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ισχυρές καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και πολλούς κεραυνούς.

Άστατος ο καιρός την Δευτέρα (video)

Άστατος ο καιρός την Δευτέρα (video)

Η νέα βδομάδα θα ξεκινήσει με μια φθινοπωρινή κακοκαιρία, με βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά, που σταδιακά θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη χώρα.