Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σεβασμός»: Το μήνυμα του Μιλτιάδη Μαρινάκη για τη μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες (photo)

«Σεβασμός»: Το μήνυμα του Μιλτιάδη Μαρινάκη για τη μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες (photo)
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 - 21:40

Η μάχη με τις φωτιές στη Βορειοανατολική Αττική συνεχίζεται, με πυροσβέστες, εθελοντές αλλά και κατοίκους να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα και κατέληξε στην Πεντέλη.

Οι προσπάθειες είναι σκληρές και κουραστικές, απέναντι στην «πύρινη λαίλαπα». Για αυτούς τους ανθρώπους αρμόζει μόνο η λέξη «σεβασμός». Κάτι που εξέφρασε και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, μέσω social media.

Ο γιος του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, έστειλε το δικό του, συγκινητικό μήνυμα, το οποίο ήταν απλό και περιεκτικό. Μία εικόνα με την παραπάνω λέξη και τους ήρωες πυροσβέστες που παλεύουν με «νύχια και με δόντια», απέναντι στις φλόγες.

Να υπενθυμίσουμε ότι και ο πρόεδρος του Θρύλου έστειλε το δικό του μήνυμα για αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, το απόγευμα της Δευτέρας (12/8).

Η ανάρτηση του Μιλτιάδη Μαρινάκη:

Διαβάστε επίσης

Ηλιοφάνεια την Τρίτη (video)

Ηλιοφάνεια την Τρίτη (video)

Την Τρίτη, με την πρόσκαιρη υποχώρηση των ανέμων, θα επιστρέψει η ζέστη σε όλη τη χώρα και, όπως όλα δείχνουν, όλη η βδομάδα θα κυλήσει με υψηλές θερμοκρασίες και από τον 15Αυγουστο και στη συνέχεια, το ισχυρό μελτέμι θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του.

Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην Αττική (video)

Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην Αττική (video)

Ο ήλιος «βάφτηκε κόκκινος» στην Αττική. Τιτάνια μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς η φωτιά που ξέσπασε χθες στον Βαρνάβα, από το πρωί της Δευτέρας 12/08 έχει επεκταθεί και στην Πεντέλη.