Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλοκαιρινός ο καιρός του Σαββάτου (1/6, video)

Καλοκαιρινός ο καιρός του Σαββάτου (1/6, video)
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 - 16:50

Αύριο Σάββατο, λίγες νεφώσεις αναμένονται στο Ιόνιο Πέλαγος και τα ηπειρωτικά.

Στα υπόλοιπα τμήματα της επικράτειας θα σημειωθούν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 31 – 32 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και τα Επτάνησα, στους 31 – 32 στα βόρεια και 28 – 31 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι σχεδόν καλοκαιρινός. Θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία στους 17 – 30 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις με τα διαστήματα ηλιοφάνειας να είναι μεγάλα. Η θερμοκρασία στους 18 – 30 βαθμούς.

Η πρόγνωση των επόμενων ημερών

Την Κυριακή αναμένεται να παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερη αύξηση η θερμοκρασία, αφού στην Στερεά Ελλάδα και σε περιοχές της Θεσσαλίας θα φθάσει και τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, θα σημειωθούν κατά περιόδους τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τμήματα. Η αύξηση της θερμοκρασίας θα κορυφωθεί το διήμερο της Κυριακής με τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης

Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή (video)

Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή (video)

Την Παρασκευή, το σκηνικό του καιρού θα αρχίσει να γίνεται πιο καλοκαιρινό, με την αστάθεια το μεσημέρι να περιορίζεται και τη θερμοκρασία σταδιακά να ανεβαίνει. Την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου θα μας επηρεάσει ένα θερμό κύμα ζέστης με το θερμόμετρο έως και 38 - 39 βαθμούς σε όλη τη χώρα.