Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Αίθριος ο καιρός την Κυριακή

Αίθριος ο καιρός την Κυριακή
Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 - 23:22

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός στα Επτάνησα και την ηπειρωτική χώρα, από την Πελοπόννησο έως και τη Θράκη. Εξαίρεση αποτελούν οι ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή και μεμονωμένες καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται έως 35-37 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά ηπειρωτικά και τα Επτάνησα, στους 34-36 στα βόρεια ηπειρωτικά, στους 37-38 στα ανατολικά ηπειρωτικά και 31-36 βαθμούς Κελσίου στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5-6 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια αλλά και αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες, που θα δώσουν τοπικές μπόρες στα ορεινά και ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 3-4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Διαβάστε επίσης

Χωρίς ενεργά μέτωπα οι πυρκαγιές στην Ηλεία (video)

Χωρίς ενεργά μέτωπα οι πυρκαγιές στην Ηλεία (video)

Tην τελευταία στιγμή και χάριν στις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών και των εθελοντών, απετράπησαν τα χειρότερα στη μεγάλη πυρκαγιά της Ηλείας που κατέκαιγε σε 3 μεγάλα μέτωπα και έφτανε στα πρώτα σπίτια 4 χωριών.

Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα (video)

Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα (video)

Ηλιόλουστη θα είναι η Δευτέρα για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, καθώς καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα κυριαρχήσει ο ήλιος.