Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

49 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο!

49 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο!
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 20:36

Σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκεται σήμερα η Πυροσβεστική, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε όλη τη χώρα, έχουν ξεσπάσει πύρινα μέτωπα και ευνοούν τις αναζωπυρώσεις στη Σάμο. Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, το τελευταίο 24ωρο έχουν εκδηλωθεί 49 δασικές πυρκαγιές.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση για τη φωτιά ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι στον Έβρο, όπου βρέθηκαν 91 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 23 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Παράλληλα, συνδράμουν μηχανήματα έργου του Στρατού και υδροφόρες ΟΤΑ.

Συγκεκριμένα, σε ύφεση είναι οι φωτιές σε Σάμο και Κάρυστο Ευβοίας, ενώ έχει οριοθετηθεί στον Έβρο. Επίσης, υπό έλεγχο είναι οι πυρκαγιές στην Ηλεία, στην Κεφαλονιά, στο Τυμπάκι Ηρακλείου, στην Καβάλα και στα Τρίκαλα.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι το πύρινο μέτωπο στην Πρέβεζα επίσης είχε οριοθετηθεί.

Πηγή: parapolitika.gr

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

O καιρός την Παρασκευή (15/7)

O καιρός την Παρασκευή (15/7)

Εξαιρετικές θα είναι οι καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

Power Pass: Σήμερα μπαίνουν τα χρήματα – Πότε θα γίνει η επόμενη πληρωμή (video)

Power Pass: Σήμερα μπαίνουν τα χρήματα – Πότε θα γίνει η επόμενη πληρωμή (video)

Στα 300 εκατ. ευρώ από 260 εκατ. ευρώ θα ανέλθει το συνολικό ποσό που θα μοιραστούν οι δικαιούχοι του Power Pass, καθώς θα επιδοτηθούν και για την επιβάρυνση που υπέστησαν από τη ρήτρα αναπροσαρμογής τον Ιούνιο.