Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Καλό ταξίδι, Πητ, Ολυμπιακάρα!

Καλό ταξίδι, Πητ, Ολυμπιακάρα!
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 03:54

Είδηση σοκ. Ο Πητ Παπαδάκος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή. Γνωστός για τα αισθήματά του για τον Ολυμπιακό, ο διάσημος μελλοντολόγος, δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη του αγάπη. Πολλές οι συνεντεύξεις του με τις προβλέψεις του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Θρύλο. Ένας άνθρωπος που έβλεπε την ομάδα, που χαιρόταν γι’ αυτή.

Όλοι μιλούσαν για έναν υπέροχο άνθρωπο, άνετος τύπος, στο πλευρό όλου του κόσμου. Καλό ταξίδι Πητ. Αυτό το πρωτάθλημα σίγουρα το έβλεπες για τον Ολυμπιακό!

Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα, ο Πητ είχε κάνει ανάρτηση στα social media. Στο Facebook, είχε κάνει την καθημερινή του πρόβλεψη. «ΣΗΜΕΡΑ 11 07 2020 ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ», είχε γράψει.

Διαβάστε επίσης

Προκλητικός Τσαβούσογλου: Ελλάδα και Κύπρος παραβιάζουν κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας

Προκλητικός Τσαβούσογλου: Ελλάδα και Κύπρος παραβιάζουν κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας

Ο κ. Τσαβούσογλου, υποστηρίζει ότι «η ΕΕ έχει ανάγκη από εποικοδομητικές στρατηγικές που θα έχουν ως προτεραιότητα λύσεις που θα αποβαίνουν προς όφελος τόσο της ίδιας όσο και της Τουρκίας (win-win), αντί να προχωρεί σε αντιδραστικά βήματα χάρις της αλληλεγγύης και των κοντόφθαλμων προσδοκιών ορισμένων κρατών».