Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Δημοσκόπηση Pulse: Βούλιαξε στις Πρέσπες η κυβέρνηση - Θηλιά και το Ζάππειο

Δημοσκόπηση Pulse: Βούλιαξε στις Πρέσπες η κυβέρνηση - Θηλιά και το Ζάππειο
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 - 09:46

Πολύ άσχημα ήταν τα μηνύματα που έφτασαν στην κυβέρνηση από τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ, καθώς η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες αποδεικνύεται μοιραία για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εξίσου μοιραίες αποδεικνύονται και οι επικοινωνιακές φιέστες με τις γραβάτες στο Zάππειο, καθώς οι πολίτες δεν φαίνεται να συμμερίζονται την ευτυχία της κυβέρνησης για την έξοδο από τα μνημόνια.

Η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει ακόμα περισσότερο: Η ΝΔ έχει προβάδισμα 11,5 μονάδων συγκεντρώνοντας ποσοστό 31% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 6,6% και ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6,5%.

Στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου με αναγωγή η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ φτάνει το 12,5 μονάδες με τη ΝΔ να συγκεντρώνει 34% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,5%. Στην τρίτη θέση ισοψηφούν ΚΙΝΑΛ και Χρυση Αυγή με 7,5%

Οι πολίτες δεν φαίνεται επίσης να συμμερίζονται το μπαράζ διαβεβαιώσεων ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Πάνο Καμμένο στο Ζάππειο. Πριν βεβαίως η κυβέρνηση μείνει με 152 βουλευτές:

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης