Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μάλμε: Με έξι απουσίες στο ματς με τη Βάστερας

Μάλμε: Με έξι απουσίες στο ματς με τη Βάστερας
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024 - 14:26

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (20/10) τον Λεβαδειακό και καλείται να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος για να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον στόχο του. Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την αναμέτρηση με τη Μάλμε για την 3η αγωνιστική του Europa League. Κάτι το οποίο είναι απολύτως λογικό, αφού ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη (24/10).

Από τη μεριά της, η Μάλμε έχει και εκείνη αγωνιστική υποχρέωση πριν υποδεχτεί τους Πειραιώτες. Οι Σουηδοί αντιμετωπίζουν απόψε (19/10) την Βαστέρας και με νίκη θα κλειδώσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκονται στο +10 από τη δεύτερη Χάμαρμπι, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.

Πάντως, στη διάθεση του προπονητή της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Χένρικ Ρίντσρεμ, δεν θα βρίσκονται σήμερα έξι παίκτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο κόουτς των Σουηδών, ωστόσο, δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του είχαν ένα αναγκαίο διάλειμμα, το οποίο τους βοήθησε να κάνουν αποκατάσταση. Ακόμη, ανέφερε ότι μόνο ο Σέρχιο Πένια θα επιστρέψει αργότερα από τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που δεν βρίσκονται στη διάθεσή του για το ματς με τη Βαστέρας είναι οι Χαξαμπάνοβιτς, Βέκια, Λεβίτσκι, Μοϊσάντερ, Πένια και Τίνερχολμ.

Διαβάστε επίσης