Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Πεντάρες» από Γερμανία, Ολλανδία στο Nations League! (video)

«Πεντάρες» από Γερμανία, Ολλανδία στο Nations League! (video)
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:31

Με επίδειξη αλτρουισμού και άριστης ομαδικής λειτουργίας, που κατέληξε σε ένα εύκολο γκολ του Φίλκρουγκ στο 27’ ξεκίνησε ο περίπατος της Γερμανίας επί της Ουγγαρίας στο Ντίσελντορφ. Τα «πάντσερ» σάρωσαν τους αντιπάλους τους στο δεύτερο μέρος με τον Μουσιάλα να φεύγει στην κόντρα και να σκοράρει στο 58’. Τη σκυτάλη πήρε στο 66’ ο Βιρτζ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκλουλάσι. Στο 77’ ο Πάβλοβιτς πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του με την Εθνική ομάδα ανεβάζοντας κι άλλο το δείκτη του σκορ. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με εύστοχο πέναλτι ο Χάβερτς στο 81’.

Πεντάρα πέτυχε στο άλλο παιχνίδι του ομίλου και η Ολλανδία, που άνοιξε το σκορ στο Αϊντχόφεν κόντρα στη Βοσνία με τον Ζίρκζι στο 13’. Οι Βόσνιοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 27’ με τον Ντεμίροβιτς έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Ντέντιτς. Αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ράιντερς βρήκε χώρο στην αντίπαλη άμυνα και έδωσε ξανά προβάδισμα στους «οράνιε». Προβάδισμα που διεύρυνε ο Χάκπο στο 56ο λεπτό μετά το γύρισμα του Ράιντερς. Η Βοσνία δεν το έβαλε κάτω και μπήκε ξανά στο κόλπο στο 73’ μειώνοντας με τον Τζέκο. Αλλά μετά την ασταθή απόκρουση του Βασίλι στο σουτ του Τίμπερ στο 88’ ο Βέγκχορστ κλείδωσε τη νίκη των Ολλανδών. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σίμονς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην ουδέτερη Πράγα η τυπικά γηπεδούχος Ουκρανία του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ προηγήθηκε της Αλβανίας με τον Κονοπλιά να νικά τον Θωμά Στρακόσα στο 49’. Πέντε λεπτά αργότερα ωστόσο ο Ισμαΐλι η μπάλα μετά τις κόντρες έφτασε στον Ισμαΐλι κι αυτός δεν έχασε την ευκαιρία και ισοφάρισε. Οι Αλβανοί πήραν εν τέλει τη νίκη όταν στο 66′ ο Μανάι γύρισε την μπάλα και ο Ασάνι μόνος τους μέσα στην περιοχή πλάσαρε ιδανικά τον Τρούμπιν.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης