Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Πλούσιο θέαμα και... γκολάρες από τα γήπεδα ποδοσφαίρου! (video)

Πλούσιο θέαμα και... γκολάρες από τα γήπεδα ποδοσφαίρου! (video)
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:12

Εκτός συνόρων ο Εμπαπέ άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλλα της Ρεάλ και την οδήγησε σε τρίποντο με τη Θέλτα. Εμφατική νίκη στο Ολντ Τράφορντ για τη Λίβερπουλ με 3-0, ενώ ο Μίλερ έγραψε ιστορία στο 2-0 της Μπάγερν επί της Φράιμπουργκ.

O Κιλιάν Εμπαπε αξιοποιεί την αριστοτεχνική πάσα του Βαλβέρδε και πανηγυρίζει το πρωτο του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στο 74ο λεπτό ο Βινίσιους ανατράπηκε από τον Σίλβα και το πεναλτι για τη γηπεδούχο μετέτρεψε σε γκολ ο Γάλλος σταρ. Ρεαλ-Μπετις 2-0 με τα πρώτα γκολ του Εμπαπε στη La Liga.

Στην Αγγλία θρίαμβος 3-0 για τη Λίβερπουλ το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ. Ο Μο Σαλάχ δημιούργησε το πρωτο γκολ για τον Λουίς Ντίας στο 35’, πριν λήξει το ημίχρονο έβγαλε σε ιδανική θέση τον Κολομβιανό φορ και έκανε εύκολο το έργο του, 2-0 η Λιβερπουλ. Οι φιλοξενούμενοι επωφελήθηκαν από τις αμυντικές αδυναμίες της Γιουνάιτεντ και το τελικό 3-0 έγινε από τον Σάλαχ στο 56′ ο οποίος αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει κουβέντα με τη διοίκηση για ανανέωση του συμβολαίου του.

Στη Γερμανία ο σπουδαίος Τόμας Μιλερ γιόρτασε το ρεκόρ των περισσότερων συμμετοχών στην ιστορία της Μπαγερν, 710 συνολικά, με γκολ κατά της Φραϊμπουργκ. Νωρίτερα, ο Κέιν έβαλε στο Μόναχο το πρωτο του γκολ στο πρωτάθλημα για τη Μπάγερν με πέναλτι, Νίκη 2-0 για τους Βαυαρούς.

Στην Ιταλία χωρίς νικητή το ντέρμπι Γιουβέντους και Ρόμα στο Τορίνο με χαρακτηριστικότερη στιγμή την ευκαιρία του Βλαχοβιτς, αποτέλεσμα 0-0.

Στη Γαλλία τρία στα τρία για την Παρί Σεν Ζερμέν. Το πρωτο γκολ στο γήπεδο της Λιλ απο το πεναλτι του Βιτίνια, ακολούθησε το 2-0 με σκορερ τον Μπαρκολά στο 36′. Ο Ζέγκροβα μείωσε για τη γηπεδούχο στο 78′, αλλά ο Κόλο Μουανί με κεφαλιά στις καθυστερήσεις «υπέγραψε» το τελικό 3-1 για την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης