Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λύγισε στην παράταση τη Σλοβακία η Αγγλία (videos)

Λύγισε στην παράταση τη Σλοβακία η Αγγλία (videos)
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 22:04

Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε η Αγγλία, «λυγίζοντας» στην παράταση την Σλοβακία με 2-1. Τα «τρία λιοντάρια» κατάφεραν τελικά, κάπως έτσι, έστω και δύσκολα, να προκριθούν στην 8άδα του EURO της Γερμανίας.

Σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο, η Σλοβακία έκανε το «μπαμ» και προηγήθηκε με τον Σρανζ στο 25ο λεπτό. Παρά την έντονη παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο, η Αγγλία έπρεπε να περιμένει μέχρι το 90+5 και τη γκολάρα του Τζουντ Μπέλιγχαμ, για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να στείλει στην παράταση το ματς.

Το γκολ του Χάρι Κέιν, με την έναρξη των έξτρα 30 λεπτών γλίτωσε την Αγγλία από το κάζο οριστικά και την έστειλε στα προημητελικά, παρά την προσπάθεια της μαχητικής Σλοβακίας.

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκέι, Τρίπιερ (66' Πάλμερ), Μέινου (84' Έζε), Ράις, Σακά, Φόντεν (90+4' Τόνεϊ), Μπέλιγχαμ (106' Κόνσα), Κέιν (106' Γκάλαχερ).

Σλοβακία: Ντουμπράβκα, Χάντσκο, Σκρίνιαρ, Βάβρο, Πέκαρικ (109' Τούπτα), Λομπότκα, Ντούντα (81' Μπένες), Κούτσκα (81' Μπέρο), Χαράσλιν (61' Σούσλοβ), Σχραντζ (90+3' Γκιομπέρ), Στρέλετς (61' Μπόζενικ).

Διαβάστε επίσης