Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάρτι» της Πορτογαλίας με Τουρκία!

«Πάρτι» της Πορτογαλίας με Τουρκία!
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 20:58

Όσο και να προσπάθησε η Τουρκία, ντέρμπι δεν έγινε. Και φυσικά η Πορτογαλία όχι μόνο δε «μάσησε» αλλά πήρε και μία άνετη νίκη (0-3) για τη 2η αγωνιστική του έκτου ομίλου του EURO της Γερμανίας, φεύγοντας «σφαίρα» για τους «16».

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνεζ πήραν το προβάδισμα με τον Μπερνάρντο Σίλβα στο 21ο λεπτό. Αρνητικός πρωταγωνιστής για την Τουρκία ο Ακαϊντίν που, μεταξύ άλλων, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 28ο λεπτό για το 2-0 των Ιβήρων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε και αυτός μέρος στο «πάρτι» δίνοντας την ασίστ στον Μπρούνο Φερνάντεζ για το τρίτο τέρμα στο 56'.

Πιο ουσιαστική και απειλητική η Πορτογαλία, κόντρα σε μία Τουρκία...νευρική που δεν μπόρεσε ποτέ να αναλάβει τα ηνία του αγώνα, αφήνοντας την κυριαρχία εξ ολοκλήρου στην παρέα του Ρονάλντο.

Με τη Γεωργία παίζει την τελευταία αγωνιστική η Πορτογαλία και με την Τσεχία η Τουρκία. Και τα δύο ματς ξεκινούν στις 22:00, την 26η Ιουνίου.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μπαγιντίρ, Τσελίκ, Ακαϊντίν (75' Ντεμιράλ), Μπαρντακσί, Καντιόγλου, Κοκτσού (46' Γιαζιτσί), Τσαλχάνογλου, Αϊχάν (58' Γιουκσέκ), Ακγκούν (70' Γκιουλέρ), Γιλμάζ, Ακτούρκογλου (58' Γιλντίζ)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ντιόγκο Κόστα, Κανσέλο (69' Σεμέντο), Ρούμπεν Ντίας, Πέπε (83' Αντόνιο Σίλβα), Μέντες, Βιτίνια (88' Ζοάο Νέβες), Παλίνια (46' Ρούμπεν Νέβες), Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρονάλντο, Λεάο (46' Νέτο)

Διαβάστε επίσης