Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ & θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 - 14:35

Κέρτις Τζόουνς, Ζότα και Νούνιες έκρυψαν την μπάλα και με το ψύχραιμο πλασέ του τελευταίου, η Λίβερπουλ προηγήθηκε στο 49′ στο Μπόρνμουθ. Στο 70’ ο Χάκπο σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ζότα κι αυτός απλοποίησε τα πράγματα για τους κόκκινους. Εννέα λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος βρήκε πρώτα αέρα και μετά δίχτυα κάνοντας το 3 – 0 με δεύτερο δικό του γκολ.

Δεύτερο γκολ πέτυχε κι ο Νούνιες στις καθυστερήσεις υπογράφοντας το τελικό 4 – 0. Στην κορυφή στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι η Λίβερπουλ.

Μόλις 38 δευτερόλεπτα χρειάστηκε η Αλμερία για να ανοίξει το σκορ με τον Ραμαζάνι μέσα στη Μαδρίτη και να σοκάρει τη Ρεάλ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 43’ ο Γκονσάλες πέτυχε κι άλλο γκολ για τους ουραγούς της La Liga παγώνοντας το Μπερναμπέου. Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό άλλαξε με τον Μπέλιγχαμ να μειώνει στο 57’ από την άσπρη βούλα. Στο 67’ ο Βινίσιους ισοφάρισε με τον ώμο και στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καρβαχάλ λύτρωσε τη Ρεάλ, που παραμένει έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Χιρόνα.

Στη Σεβίλλη, ο Φεράν Τόρες πήρε το όπλο του και έβαλε μπροστά την Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μπέτις σκοράροντας μόνος προ κενής εστίας και στο 21’ αλλά και στο 48’ μετά από γύρισμα του Γιαμάλ. Η Μπέτις του Παπασταθόπουλου, που έπαιξε σε όλο τον αγώνα, ισοφάρισε μέσα σε τρία λεπτά με τον Ίσκο να κεραυνοβολεί στο 56’ και να προλαβαίνει στο 59’ τον γκολκίπερ Ινιάκι Πένα.

Ο Ζοάο Φέλιξ στο 90’ με καταπληκτικό τελείωμα χάρισε εν τέλει τους τρεις βαθμούς στην Μπάρτσα. Τη νίκη σφράγισε με ένα ακόμα γκολ και χατ τρικ ο Φεράν Τόρες στις καθυστερήσεις.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν έπαθε μεγάλη ζημιά από τη Βέρντερ, που νίκησε στο Μόναχο με το καταπληκτικό γκολ του Βάιζερ στο 59’ και άφησε τους Βαυαρούς 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Πηγή: Μegatv.com

Διαβάστε επίσης