Μεγάλη προσπάθεια έκανε ο Ολυμπιακός, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, σε ένα τρομερό παιχνίδι, στο κορυφαίο επίπεδο, του Champions League. Μεγάλη προσπάθεια έκανε, όμως και η Μπάγερν. Μάλιστα, στην προσπάθεια αυτή, έχασε και τον Ερνάντεζ, ο οποίος υπέστη ζημιά, στον σύνδεσμο του δεξιού του αστραγάλου. Θα μείνει, έτσι, εκτός, για ένα σημαντικό διάστημα και δεν θα είναι διαθέσιμος, για τον Ολυμπιακό.
Αντιθέτως, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι Μαρτίνεζ και Γκνάμπρι. Αμφότεροι έδειξαν να έχουν ενοχλήσεις, όμως μετά το ματς όλα ήταν ΟΚ. Και για τους δύο.
Ο 23χρονος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον δεξί αστράγαλο, μένοντας εκτός δράσης για τους επόμενους περίπου 2 μήνες, χάνοντας έτσι τον επαναληπτικό αγώνα της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό.