Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόβλημα (και) με Ρέζνικ για την Πλζεν…

Πρόβλημα (και) με Ρέζνικ για την Πλζεν…
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 - 20:14

Με την Σλόβαν Λίμπερετς αγωνίζεται αυτή την ώρα, Παρασκευή στις 19:30, η Βικτόρια Πλζεν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Τσεχίας.

Μόλις στο 10’ της αναμέτρησης ο Πάβελ Βρμπα είδε έναν από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές να τραυματίζεται και να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος για τον Ρέζνικ, ο οποίος άφησε τη θέση του στον Χάβελ.

Πλέον, όπως είναι φυσικό, υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της Πλζεν, καθώς σε λίγες ημέρες αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Με το πρόβλημα που έχει αποκομίσει ο αμυντικός της Πλζεν να μένει να φανεί αν θα του στερήσει τη συμμετοχή στο πρώτο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Τσέχοι αντιμετωπίζουν αρκετά ακόμη προβλήματα τραυματισμών και δη στην αμυντική τους γραμμή, ο Χέιντα αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ματς της Πλζεν, με τον προπονητή της Πλζεν να καλείται να βρει τις λύσεις ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Το σήκωσε η Αλγερία…

Το σήκωσε η Αλγερία…

Η Αλγερία κατέκτησε το Κόπα Άφρικα, μετά τη νίκη της με 1-0 κόντρα στην Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ. Έμεινε στον πάγκο ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Σλόβαν Λίμπερετς-Βικτόρια Πλζεν 1-2 (Τελικό)

Σλόβαν Λίμπερετς-Βικτόρια Πλζεν 1-2 (Τελικό)

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σλόβαν Λίμπερετς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Τσεχίας. Live ενημέρωση στις 19:30 από το gavros.gr.