Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ήθελα να δω το Ολυμπιακός-Ντιναμό»

«Ήθελα να δω το Ολυμπιακός-Ντιναμό»
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 - 00:38

Την άποψη του για τις «μάχες» του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου, για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, κατέθεσε ο Όλεγκ Προτάσοφ. Ο πρώην προπονητής του Θρύλου ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει και δήλωσε στην ιστοσελίδα «ukrainefootball» με χαμόγελο:

«Το ποδόσφαιρο είναι όλη μου η ζωή και θα το πω ειλικρινά: Δεν ξέρω τι θα με πείραζε. Κοιτάζω απλά, το τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Οι μόνες αναμετρήσεις που περιμένω, είναι αυτές της εθνικής μας ομάδας! Αναφορικά με την Ντιναμό Κιέβου και τον Ολυμπιακό, ήθελα να δω αυτό το ζευγάρι. Θα το παρακολουθήσω με μεγάλη ηρεμία, χωρίς... άγχος! Αυτός που θα παίξει καλύτερα, να είναι και αυτός που θα νικήσει.

Δέχθηκα τηλεφωνήματα από την Ελλάδα. Απάντησα σε πολλές κλήσεις, είπα κάποιες... κλισέ κουβέντες και μετά έκλεισα το τηλέφωνο. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι μερικές φορές μπορούν να παίξουν με τις λέξεις! Να πουν ότι ο Προτάσοφ συμβούλεψε αυτό και αυτό. Αλλά δεν το χρειάζομαι αυτό. Τους είπα απλά, ότι στο Κίεβο υπάρχει μια νεανική ομάδα, η οποία όμως βρίσκεται στο ξεκίνημα και αναζητάει τον εαυτό της και δεν αναφέρθηκα σε προσωπικότητες, αν και προσπάθησαν να τους πω κάτι τέτοιο. Μου ζήτησαν να κάνω και μια πρόβλεψη. Οι Έλληνες αγαπούν τις προβλέψεις! Τους απάντησα: Οι πιθανότητες είναι στο 50-50 και αφήστε με ήσυχο (σ.σ. γέλια). Σε γενικές γραμμές δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης