Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

O Μπεν έστειλε τον Αστέρα στα πλέι οφ! (vids)

O Μπεν έστειλε τον Αστέρα στα πλέι οφ! (vids)
Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 - 00:05

Με τη «σφραγίδα» του Μοχάμεντ Μπεν, ο Ερυθρός Αστέρας προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με σπουδαίο «διπλό» (2-1) από τη Σλοβακία, κόντρα στη Σπαρτάκ Τρνάβα και με συνολικό σκορ 3-2, εξασφάλισαν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Πιο αναλυτικά, οι Σέρβοι αιφνιδιάστηκαν στο 6’, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Μπάκος, όμως αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 7’, με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού.

Στην παράταση, ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε και πανηγύρισε τη νίκη, καθώς βρήκε δίχτυα στο 98’, με τον Ράντοντσιτς μετά από ασίστ του Μπεν.

Ο Κομωριανός στράικερ είχε συμμετοχή και στα τρία αυτά τέρματα, αφού πέρα από τον επαναληπτικό, είχε σκοράρει και στη Σερβία, στο πρώτο παιχνίδι (1-1) για τον τρίτο προκριματικό γύρο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για τον πρόκριση στη φάση των ομίλων, η σερβική ομάδα θα παίξει με την Σάλτσμπουργκ!

Σπάρτακ Τρνάβα: Τσούντι, Κάντλετς, Τοτ, Γκοντάλ, Τσόνκα (106’ Χλάντικ), Γίρκα, Σλόμποντα, Γκρεντέλ, , Γκρέσακ, Ράντα (100’ Ντάνγκουμπιτς), Μπάκος.

Ερυθρός Αστέρας: Μπόριαν, Στοΐκοβιτς, Σάβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Γιόβατσιτς (100’ Γκόμπελιτς), Μπεν, Κρστίτσιτς, Σίμιτς (85’ Γιόβιτσιτς), Ράντονιτς (107’ Μπάμπιτς), Στοϊλίκοβιτς (75’ Πάβκοβ).

Διαβάστε επίσης