Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Τελικά δεν έκαναν… χαρακίρι! (vid)

Τελικά δεν έκαναν… χαρακίρι! (vid)
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 - 18:51

Πρόκριση με ήττα για την Ιαπωνία. Έγινε κι αυτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Οι Ασιάτες που «καίγονταν» στο ματς με την αποκλεισμένη Πολωνία, ηττήθηκαν τελικά 1-0. Αλλά η νίκη της Κολομβίας με την Σενεγάλη ήταν το αποτέλεσμα που τους έστειλε στην επόμενη φάση, σε συνδυασμό με το Fair Play. Οι δύο ομάδες, Ιαπωνία και Σενεγάλη, ισοβάθμησαν στους 4 πόντους, με 4-4 γκολ, αλλά η ομάδα της Άπω Ανατολής ήταν καλύτερη στο κομμάτι του Fair Play που έχει σχέση με τις κάρτες. Κι έτσι δεν έκαναν τελικά… χαρακίρι.

Το μοναδικό γκολ του ματς ήρθε στο 59’ από τον Γιάν Μπέντναρεκ, αν και το τέμπο του ματς ήταν υπέρ των Ιαπώνων και όχι των Πολωνών. Η ομάδα από την Ευρώπη δεν είχε την κατοχή της μπάλας (54%-46% για την Ιαπωνία), είχε περισσότερες τελικές στο τέρμα (3-2), αλλά ηττήθηκε. Όμως, όπως πήγαν τα πράγματα, αυτή η ήττα δεν της στοίχισε τελικά και πέρασε ως δεύτερη από τον όμιλό της. Με τους Ιάπωνες να περιμένουν τον αντίπαλό τους, το βράδυ της Πέμπτης, από την ομάδα που θα υπερισχύσει στο ζευγάρι Βέλγιο-Αγγλία.

Ιαπωνία (Ακίρα Νισίνο): Καβασίμα, Χ. Σακάι, Γιοσίντα, Μακίνο, Ναγκατόμο, Σιμπασάκι, Γιαμαγκούτσι, Ουσάμι (65’ Ινούι), Γκ. Σακάι, Οκαζάκι (46’ Οσάκο), Μούτο (82’ Χασέμπε).

Πολωνία (Άνταμ Ναβάλκα): Φαμπιάνσκι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Κουρζάβα (79’ Πέζκο), Κρικόβιακ, Γκοράλσκι, Γέντρζετσικ, Ζελίνσκι (79’ Τεόντορτσικ), Γκροσίτσκι, Λεβαντόφσκι.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ, μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ του ματς.

Διαβάστε επίσης