Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Η Λας Πάλμας θέλει να επιστρέψει τον Εμενίκε»!

«Η Λας Πάλμας θέλει να επιστρέψει τον Εμενίκε»!
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 - 19:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Η μερίδα του λέοντος της ξένης ειδησεογραφίας για τον Ολυμπιακό αφορά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, από την Ισπανία προέκυψε και η διάθεση της διοίκησης της Λας Πάλμας να τερματιστεί ο δανεισμός του Εμάνουελ Εμενίκε!

«Η Λας Πάλμας θέλει να επιστρέψει τον Εμενίκε στον Ολυμπιακό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της «AS». Βεβαίως, επισημαίνεται ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, καθώς έχουν υπογραφεί συμβόλαια, αλλά η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά ποντάρει στον τραυματισμό, που δεν του επιτρέπει να την βοηθήσει στην προσπάθεια για παραμονή στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Εμενίκε προπονήθηκε μόνο για 3-4 μέρες κανονικά, όταν μεταγράφηκε στην Λας Πάλμας, και αμέσως πρήστηκε το γόνατό του και άρχισε τις φυσιοθεραπείες. Η διάγνωση για οστεοχονδρική βλάβη και ταυτόχρονο πρόβλημα στον έσω πλάγιο μηνίσκο οδηγούν τους Ισπανούς στην απόφαση να επιχειρήσουν να «σπάσουν» την συμφωνία.

Διαβάστε επίσης

«Από τους πιο έμπειρους»

«Από τους πιο έμπειρους»

Με την Μπέτις εκτός έδρας παίζει για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ισπανίας η Σοσιεδάδ, που στηρίζεται σε ένα πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Θέλει να φύγει ο Κάμπελ

Θέλει να φύγει ο Κάμπελ

Σύμφωνα με δηλώσεις του Κοσταρικανού, δεν θέλει να μείνει άλλο στην Άρσεναλ και έχει ζητήσει να φύγει.

Ο Ζαρντίμ υποψήφιος για αντικαταστάτης του Βενγκέρ

Ο Ζαρντίμ υποψήφιος για αντικαταστάτης του Βενγκέρ

Η «Mirror» έκανε ένα μεγάλο ντιμπέιτ για το ποιοι είναι οι καταλληλότεροι για να αντικαταστήσουν τον Βενγκέρ στον πάγκο της Αρσεναλ μετά τον χαμένο τελικό από την Σίτι με τον Πορτογάλο τεχνικό να βρίσκεται ανάμεσά τους.