Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κόντρα Φιγκέιρας με Μήτρογλου στο Europa

Κόντρα Φιγκέιρας με Μήτρογλου στο Europa
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 - 18:07

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Η επιθυμία του Ντιόγκο Φιγκέιρας να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για αγωνίζεται βασικός στην Μπράγκα έγινε πραγματικότητα και ένα από τα οφέλη είναι ότι θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Μάλιστα, θα αντιμετωπίσει έναν άλλο πρώην παίκτη του Θρύλου, καθώς οι «αρσεναλίστας» θα παίξουν κόντρα στην Μαρσέιγ.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος πήρε την φανέλα με τον Νο2, δηλώθηκε στο Europa League από την ομάδα του και στους «32» της διοργάνωσης θα είναι αντίπαλος με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Φιγκέιρας έχει δικαίωμα συμμετοχής, επειδή με τους «ερυθρόλευκους» έχει αγωνιστεί φέτος μόνο στο Champions League.

Κατά το παρελθόν ο Φιγκέιρας και πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό είχε κατακτήσει το Europa League με την Σεβίλλη.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου στην Γαλλία και ο επαναληπτικός θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα στην έδρα της Μπράγκα.

Διαβάστε επίσης

«Στην λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ρέτσος»

«Στην λίστα της Μπαρτσελόνα ο Ρέτσος»

Ο διεθνής πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Μπαγερ Λεβερκούζεν πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, με τα Ισπανικά Μέσα να αναφέρουν ότι αυτό έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα».

Σκόραρε ο Σιόβας στο 1-1 με την Σεβίλλη (vid)

Σκόραρε ο Σιόβας στο 1-1 με την Σεβίλλη (vid)

Ο αμυντικός της Λεγκανές σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τους ανδαλουσιανούς κρατώντας «ζωντανή» την ομάδα του για πρόκριση.