Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει Μαρκάνο η Βαλένθια

Θέλει Μαρκάνο η Βαλένθια
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 - 15:31

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, η ομάδα της Βαλένθια θέλει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Ιβάν Μαρκάνο. Ο Ισπανός βλέπει πως το συμβόλαιό του με την Πόρτο ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και ως εκ τούτου, μπορεί από τώρα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, αφού στην ουσία είναι ελεύθερος.

Ο 30χρονος είναι ό,τι χρειάζεται η Βαλένθια, σύμφωνα με αυτά που γράφουν στην Ισπανία και φαίνεται πως ίσως υπάρξουν εξελίξεις για την περίπτωσή του.

Ο παίκτης από το Σανταντέρ έκανε 81 εμφανίσεις στη Λα Λίγκα με Σανταντέρ, Βιγιαρεάλ και Χετάφε πριν αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό και τη Ρούμπιν.

Το 2014 μετέβη στην Πόρτο, κάνοντας 109 εμφανίσεις και τώρα το μέλλον του δεν αποκλείεται να είναι στην πατρίδα του.

Διαβάστε επίσης

Η διαφορετική πίεση που νιώθει στην Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο (μας) (vid)

Η διαφορετική πίεση που νιώθει στην Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο (μας) (vid)

Στην καλύτερη ομάδα του κόσμου είναι προπονητής ο δικός μας Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αναφέρθηκε στο τι διαφορετικό αντιμετωπίζει εκεί σε σχέση με τις άλλες ομάδες που βρέθηκε στον πάγκο τους κατά το παρελθόν.

«Περούτζια καλεί Λεάλι»

«Περούτζια καλεί Λεάλι»

Η ιταλική ομάδα έχει στις βλέψεις της τον νεαρό τερματοφύλακα και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Τέλος ο Γουόρμπαρτον από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Τέλος ο Γουόρμπαρτον από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Η εντός έδρας ήττα από τη Σάντερλαντ, ήταν το τελευταίο παιχνίδι που κάθησε στον πάγκο της Φόρεστ, ο Μαρκ Γουόρμπαρτον, μιας και από την Κυριακή (31/12) αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.