Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Προς Αλ Γκαράφα ο Ταρέμι

Προς Αλ Γκαράφα ο Ταρέμι
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 - 12:44

Αρκετός ντόρος είχε γίνει πρόσφατα αναφορικά με τον Μεχντί Ταρέμι. Ο στράικερ της Εθνικής ομάδας του Ιράν και της Περσέπολις είχε δει το όνομά του να γράφεται στα ρεπορτάζ των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ και Πανιωνίου, όπως επίσης και των Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ουράβα Ρεντς από την Ιαπωνία.

Όμως, ο παίκτης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του ούτε στην Ευρώπη ούτε στην Ιαπωνία, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα μείνει στην Ασία. Και δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει πολύ, καθώς φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία με την Αλ Γκαράφα του Κατάρ.

Αυτή τη στιγμή, ο παίκτης εκτίει 4-μηνη ποινή επειδή η FIFA τον τιμώρησε για παραβίαση στους όρους του συμβολαίου του με την τουρκική Τσαϊκούρ Ρίζεσπορ. Αυτό με την Περσέπολις λήγει τη φετινή σεζόν και οι ιθύνοντες αναμένονται να ανακοινώσουν τη μεταγραφή του στην Αλ Γκαράφα, αμέσως μετά τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τη Φόλαντ (13:00).

Διαβάστε επίσης

«Είναι η Μπάρτσα του Βαλβέρδε»

«Είναι η Μπάρτσα του Βαλβέρδε»

Ο Μέσι, ο Σουάρες, ο Ινιέστα και οι άλλοι παικταράδες παίρνουν τα εύσημα για το 3-0 επί της Ρεάλ, όμως στην Μαδρίτη παραδέχονται το μεγαλείο και την αξία του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.

Περιμένει Μασάς, θέλει και Κασάμι

Περιμένει Μασάς, θέλει και Κασάμι

Οι διοικούντες την Σπαλ ελπίζουν ότι ο 21χρονος θα δοθεί δανεικός από τη Νάπολι, ενώ στην Ιταλία βλέπουν ορατό το ενδεχόμενο να πάρει και τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού.