Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Καρεμπέ για clasico, Ερνέστο, Μέσι και Ρονάλντο

Ο Καρεμπέ για clasico, Ερνέστο, Μέσι και Ρονάλντο
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 - 19:15

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μία από τις προσωπικές επιλογές του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν να φέρει ξανά κοντά στον Ολυμπιακό τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος με την παρουσία του βοηθάει σε όλους τους τομείς. Αναγνωρίσιμος σε όλη την υφήλιο, ο πρώην διεθνής Γάλλος μέσος και νυν σύμβουλος στρατηγικής του Θρύλου μίλησε για το clasico μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, τον Μέσι, τον Ρονάλντο και την «μάχη» για το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

«Μιλώντας σχετικά γι΄ αυτό το clasico πρέπει να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα. Και η αλήθεια είναι πως για την Ρεάλ είναι πολύ κρίσιμο να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει μεγάλη διαφορά μέχρι τώρα και αποτελεί υποχρέωση της Ρεάλ να κλείσει την ψαλίδα. Αν η Μπαρτσελόνα νικήσει, τότε κερδίζει ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ και στην ουσία σημαίνει ότι το πρωτάθλημα τελείωσε…», είπε αρχικά ο Καρεμπέ στην ιστοσελίδα indianexpress και αναφέρθηκε στην δουλειά του Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Την στιγμή που αναγκάστηκε ο Βαλβέρδε να χτίζει την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Νεϊμάρ όλοι σκεφτήκαμε ότι θα λείψει και δεν θα είναι τόσο καλή ομάδα. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε και οφείλεται στην φιλοσοφία του προπονητή και στο στιλ ποδοσφαίρου που παίζει η Μπαρτσελόνα. Κι αυτός είναι λόγος που προηγούνται στην βαθμολογία».

Όσο για την σύγκριση μεταξύ Λίο Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρεμπέ επισήμανε: «Είναι πολύ δύσκολο να πεις ποιος είναι ο καλύτερος, γιατί και οι δύο σπάνε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Έχουν πετύχει γκολ σε όλα τα γήπεδα του πλανήτη, έχουν κερδίσει πολλές φορές την ‘Χρυσή Μπάλα’ και είναι δύο ποδοσφαιριστές με τεράστια επιρροή στο παιχνίδι των ομάδων τους. Και στους δύο αρέσουν τα ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα και θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν οι ομάδες τους».

Το παιχνίδι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα γίνει στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν και θα ξεκινήσει στις 14:00 του Σαββάτου (23 Δεκεμβρίου).

Διαβάστε επίσης

Πλάκα κάνει στον Ζιντάν ο Ερνέστο (vid)

Πλάκα κάνει στον Ζιντάν ο Ερνέστο (vid)

Αυτοκράτειρα της Ισπανίας η Μπαρτσελόνα, που παρά την αρχική πίεση της Ρεάλ, πέρασε από το «Μπερναμπέου» με 3-0 και αύξησε τη διαφορά της από την ομάδα της Μαδρίτης στους 14 βαθμούς.

Περιμένει Μασάς, θέλει και Κασάμι

Περιμένει Μασάς, θέλει και Κασάμι

Οι διοικούντες την Σπαλ ελπίζουν ότι ο 21χρονος θα δοθεί δανεικός από τη Νάπολι, ενώ στην Ιταλία βλέπουν ορατό το ενδεχόμενο να πάρει και τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού.

Μένει στην Μαρσέιγ ο Μήτρογλου

Μένει στην Μαρσέιγ ο Μήτρογλου

Υπό αμφισβήτηση είναι ο «πιστολέρο» στην γαλλική ομάδα, αλλά του δίνεται χρόνος μέχρι το καλοκαίρι να αλλάξει το κλίμα με τα… γκολ του. Κλειδί η συμφωνία που έκανε η Μπενφίκα.

«Ο Βαλβέρδε το απέδειξε στον Ολυμπιακό»

«Ο Βαλβέρδε το απέδειξε στον Ολυμπιακό»

Σίγουρος δήλωσε ο Ουρθάιθ για την ικανότητα του Ερνέστο, να διαχειρίζεται τις τύχες μεγάλων ομάδων και έφερε παράδειγμα τον Θρύλο, περιμένοντας ότι θα πετύχει στην Μπαρτσελόνα.