Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Σε δύσκολη θέση ο Μίτσελ

Σε δύσκολη θέση ο Μίτσελ
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 23:58

Στον κάλαθο των αχρήστων πέταξε η Μάλαγα τη μεγάλη νίκη που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σοσιεδάδ, καθώς το βράδυ της Δευτέρας ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια την Μπέτις με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ με τον Σέρχιο Λεόν και στο 50’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βίκτορ Καμαράσα. Η ομάδα των Μίτσελ και Ρομπέρτο δεν κατάφερε να... χτίσει πάνω στη νίκη επί των Βάσκων και πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, όσον αφορά στη μάχη για την παραμονή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η Μάλαγα μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 19η θέση, έχοντας μαζέψει μόλις 11 πόντους, όσους και η τελευταία Λας Πάλμας. Από την άλλη, η Μπέτις με το τρίποντο που πανηγύρισε στο «Ροσαλέδα», έφτασε τους 21 πόντους και ανέβηκε στην 8η θέση.

Διαβάστε επίσης

Βλέπει Μουντιάλ ο Ένγκελς

Βλέπει Μουντιάλ ο Ένγκελς

Στα φαβορί για τις κλήσεις κατατάσσουν τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού στο Βέλγιο, σε περίπτωση που παραμείνουν επιρρεπείς στους τραυματισμούς οι Κομπανί και Βερμάελεν.

Αναστάτωση με Σάμαρη

Αναστάτωση με Σάμαρη

Πως η Μπενφίκα έβαλε ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο της, αλλά βγαίνει... χαμένη έχοντας, συμπαίκτη στα δικαιώματα του πρώην μέσου του Ολυμπιακού με μια εταιρεία ατζέντηδων.

«Ψάχνει ομάδα ο Ιντέγε»

«Ψάχνει ομάδα ο Ιντέγε»

Το Μουντιάλ είναι το μεγάλο κίνητρο του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού και στη Νιγηρία θεωρούν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει τον Γενάρη από την κινέζικη, Τιαντζίν.

Τεσσάρα στην Λα Κορούνια η Μπαρτσελόνα

Τεσσάρα στην Λα Κορούνια η Μπαρτσελόνα

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε εύκολα με 4-0 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, διατηρώντας την διαφορά της από τους αντιπάλους της στο βαθμολογικό πίνακα- Δύο γκολ από Σουάρες και Παουλίνιο