Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Βλέπει Μουντιάλ ο Ένγκελς

Βλέπει Μουντιάλ ο Ένγκελς
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 08:47

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Το πόσο δυνατή ομάδα είναι η εθνική Βελγίου το διαπιστώσαμε στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ήταν στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα. Ωστόσο, η αχίλλειος πτέρνα των «κόκκινων διαβόλων» είναι το κέντρο της άμυνας, όπου διαθέτουν παίκτες ποιότητας, αλλά έχουν συχνούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα ο Μπιόρν Ένγκελς του Ολυμπιακού να έχει μπει στους… επιλαχόντες.

Αυτό πηγάζει από το Βέλγιο, παρότι η τετράδα των Αλντερβάιρελντ, Βερτόγκεν, Κομπανί και Βερμάελεν είναι πολύ καλή. Το πρόβλημα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι ότι οι συχνοί τραυματισμοί των συγκεκριμένων και ειδικά των δύο τελευταίων, του έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στις επιλογές του.

Και επειδή δεν είναι καθόλου σίγουροι στο Βέλγιο τι μέλλει γενέσθαι, ήδη, υπάρχει ένας προγραμματισμός και ο Ένγκελς παρακολουθείται συστηματικά από τον Ισπανό προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο 23χρονος κόστισε 7 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον φέρει από την Μπριζ το προηγούμενο καλοκαίρι και το τελευταίο δίμηνο έχει αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό του κερδίζοντας μια μόνιμη θέση στην 11άδα.

Ο Ένγκελς δεν είναι άγνωστος, έτσι κι αλλιώς, στον Μαρτίνεθ, ο οποίος τον είχε επιλέξει στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» για το Euro 2016, όμως ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός της τελευταία στιγμή.

Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι κεντρικοί αμυντικοί που βρίσκονται στην λίστα του Ισπανού τεχνικού, όμως εκτιμάει ιδιαίτερα τα προσόντα του Ένγκελς, ο οποίος αν συνεχίσει να ανεβαίνει με τον Ολυμπιακό θα αυξήσει και τις πιθανότητες να εμφανιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι με τους «κόκκινους διαβόλους».

Διαβάστε επίσης

Αναστάτωση με Σάμαρη

Αναστάτωση με Σάμαρη

Πως η Μπενφίκα έβαλε ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο της, αλλά βγαίνει... χαμένη έχοντας, συμπαίκτη στα δικαιώματα του πρώην μέσου του Ολυμπιακού με μια εταιρεία ατζέντηδων.

Σε δύσκολη θέση ο Μίτσελ

Σε δύσκολη θέση ο Μίτσελ

Η ομάδα του πρώην «ερυθρόλευκου» προπονητή ηττήθηκε με 2-0 από την Μπέτις και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

«Ψάχνει ομάδα ο Ιντέγε»

«Ψάχνει ομάδα ο Ιντέγε»

Το Μουντιάλ είναι το μεγάλο κίνητρο του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού και στη Νιγηρία θεωρούν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει τον Γενάρη από την κινέζικη, Τιαντζίν.