Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ψάχνει ομάδα ο Ιντέγε»

«Ψάχνει ομάδα ο Ιντέγε»
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 17:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Τον πλούτο πολλοί εμίσησαν την δόξα ουδείς, αναφέρει μια ελληνική ρήση, που αντικατοπτρίζει απόλυτα την ψυχοσύνθεση που βρίσκεται ο Μπράουν Ιντέγε. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο άφησε την Ελλάδα για τα εκατομμύρια των Κινέζων της Τιαντζίν Τέντα, το έχει μετανιώσει και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

«Ψάχνει ομάδα ο Ιντέγε», τονίζεται της νιγηριανής ιστοσελίδας completesportsnigeria και αναφέρει τον λόγο: «Έχει χάσει την θέση του στην εθνική Νιγηρίας και το Μουντιάλ πλησιάζει. Ο Ιντέγε επιθυμεί να αγωνιστεί με τους ‘Σούπερ Αετούς’ στην Ρωσία. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού ψάχνει μια ομάδα, στην οποία θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής».

Η επιστροφή του Ιντέγε έχει «παίξει» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά φαντάζει μια πολύ δύσκολη ιστορία με δεδομένα τα πολλά χρήματα που πλήρωσαν οι Κινέζοι, μόλις, πριν 11 μήνες για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του. Από την άλλη μεριά, ο ίδιος ο Νιγηριανός στράικερ ρίχνει νερό στο κρασί του για τις αποδοχές του, δηλαδή να μειωθούν, όμως και πάλι η περίπτωσή παρουσιάζει μεγάλα εμπόδια.

Άλλωστε, αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να διαθέσουν ένα σημαντικό ποσό στο μεταγραφικό παζάρι, ο μεγάλος τους στόχος είναι ο Κέβιν Μιραλάς, τον οποίο θέλουν πολύ και οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Σε δύσκολη θέση ο Μίτσελ

Σε δύσκολη θέση ο Μίτσελ

Η ομάδα του πρώην «ερυθρόλευκου» προπονητή ηττήθηκε με 2-0 από την Μπέτις και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Βλέπει Μουντιάλ ο Ένγκελς

Βλέπει Μουντιάλ ο Ένγκελς

Στα φαβορί για τις κλήσεις κατατάσσουν τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού στο Βέλγιο, σε περίπτωση που παραμείνουν επιρρεπείς στους τραυματισμούς οι Κομπανί και Βερμάελεν.

Τεσσάρα στην Λα Κορούνια η Μπαρτσελόνα

Τεσσάρα στην Λα Κορούνια η Μπαρτσελόνα

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε εύκολα με 4-0 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, διατηρώντας την διαφορά της από τους αντιπάλους της στο βαθμολογικό πίνακα- Δύο γκολ από Σουάρες και Παουλίνιο