Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ελπίζουν στη Ferrari

Ελπίζουν στη Ferrari
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 - 16:55

Ακόμα μια εμφατική εμφάνιση από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, τούτη τη φορά στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης. Ο οδηγός της Red Bull έκανε έναν μοναχικό αγώνα, κάτι που δείχνει πως τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, έχουν ξεφύγει από το υπόλοιπο γκριντ.

Σε αυτό ανήκει η Ferrari και ο Φερνάντο Αλόνσο, που υπολείπεται 60 πόντων, με έξι γκραν πρι να έχουν απομείνει ακόμα. Ο διευθυντής της ιταλικής ομάδας λοιπόν, Στέφανο Ντομενικάλι, θα παίξει το τελευταίο του χαρτί, ελπίζοντας πως... ο Φέτελ θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και να προσπαθήσουμε, είναι να βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής και να αρπάξουμε την ευκαιρία, όποτε αυτή παρουσιαστεί. Αν δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ο Φέτελ, είναι δύσκολο να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που συνέβη στον Μαρκ στον τελευταίο γύρο (σ.σ. Γουέμπερ, εγκατέλειψε λόγω προβλήματος στο κιβώτιο), μπορεί να συμβεί στον Φέτελ. Και αν γίνει 1-2 φορές, θα μειώσουμε τη διαφορά. Ποτέ μην λες ποτέ. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε», ήταν τα λόγια του Ιταλού παράγοντα.

*Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα gpupdate.net

Διαβάστε επίσης

Volvo Ocean 65

Volvo Ocean 65

Μία ριζική αλλαγή επιφυλάσσει σε αγωνιζόμενους και εκατομμύρια φίλους της ιστιοπλοΐας σε όλο τον κόσμο, το Volvo Ocean Race 2014-15.