Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Θέμα χρόνου η παραμονή μου»

«Θέμα χρόνου η παραμονή μου»
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 - 04:05

Την παραμονή του στη McLaren περιμένει ή καλύτερα έχει σχεδόν σίγουρη ο Τζένσον Μπάτον, σύμφωνα με αυτά που είπε. Ο Βρετανός οδηγός της αγγλικής ομάδας, μίλησε σχετικά και ανέφερε πως όλα είναι θέμα χρόνου.

«Δεν χρειάζεται να ανησυχώ, αφού η ομάδα με θέλει εδώ. Αυτοί με θέλουν, ενώ θέλω να είμαι εδώ, άρα τι θα συμβεί; Απλά είναι θέμα χρόνου. Νιώθω να αποτελώ σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας και είμαστε καλά και οι δύο πλευρές. Νιώθω κομμάτι της», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπάτον και κατέληξε.

«Θα μου έλειπε πολύ αν αποχωρούσα και το ίδιο θα έκαναν και αυτοί. Στη ζωή κάθε ανθρώπου, όλες οι σχέσεις τελειώνουν κάποτε για οποιονδήποτε λόγο. Αλλά η συνεργασία μας είναι καλή και έχουμε δουλέψει άριστα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σίγουρα θα έρθουν και άλλα».

Διαβάστε επίσης

Ελπίζουν στη Ferrari

Ελπίζουν στη Ferrari

Ο Φέτελ έχει ξεφύγει 60 πόντους από τον Αλόνσο, αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί, όπως τονίζουν στην ιταλική ομάδα.

Volvo Ocean 65

Volvo Ocean 65

Μία ριζική αλλαγή επιφυλάσσει σε αγωνιζόμενους και εκατομμύρια φίλους της ιστιοπλοΐας σε όλο τον κόσμο, το Volvo Ocean Race 2014-15.

38 χρόνια Μαύρο Ρόδο

38 χρόνια Μαύρο Ρόδο

Με ένα «Μαύρο Ρόδο» διαφορετικό, πρωτοποριακό, που όμοιο του δεν υπήρξε, θα γιορτάσει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου τα 45 χρόνια της.