Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Δεν αρκούν οι δεύτερες θέσεις»

«Δεν αρκούν οι δεύτερες θέσεις»
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 - 17:35

Στη δεύτερη θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος οδηγών πέρασε μετά το γκραν πρι της Ουγγαρίας ο Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος διατηρεί μερικές ελπίδες για τον τίτλο. Ο Φινλανδός οδηγός της Lotus, θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ, καθώς οι δεύτερες θέσεις δεν θα τον βοηθήσουν όπως λέει.

«Έχω περάσει δεύτερος και αυτό ήταν καλό σχετικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος. Τερμάτισα μπροστά από τον Σεμπ (σ.σ. Φέτελ) στη Ουγγαρία, άρα πήρα περισσότερους πόντους από αυτόν εκεί», ανέφερε αρχικά ο Ραϊκόνεν και κατέληξε πως θα του χρειαστούν νίκες, αν θέλει να ελπίζει για τον τίτλο.

«Για να τον κερδίσω, έχω ανάγκη από νίκες και αν συνεχίσουμε να τερματίζουμε δεύτεροι, όπως έχει γίνει πολλές φορές φέτος, τότε αυτό δεν θα είναι αρκετό για το πρωτάθλημα. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται».

Διαβάστε επίσης

NSX CONCEPT-GT

NSX CONCEPT-GT

Η Honda αποκαλύπτει το NSX CONCEPT-GT, για το Ιαπωνικό πρωτάθλημα SUPER GT –κατηγορία GT 500.

Τα κατάφερε ο Σόρντο

Τα κατάφερε ο Σόρντο

Την πρώτη τους νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι κατέκτησαν οι Dani Sordo – Carlos del Bario στον αγώνα της Γερμανίας.

Πανίσχυρο Opel Cascada

Πανίσχυρο Opel Cascada

Ισχύς 147 kW/200 hp, μέγιστη ροπή 300 Nm και τελική ταχύτητα 235 km/h – η πολύ ισχυρή έκδοση νέας γενιάς του Opel 1.6 SIDI turbo κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Opel Cascada στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA), 12 – 22 Σεπτεμβρίου.

«Θα πετύχει ο Φέτελ»

«Θα πετύχει ο Φέτελ»

Την άποψή του ότι ο Γερμανός οδηγός θα συνεχίσει τις επιτυχίες εξέφρασε ο Κρίστιαν Χόρνερ.