Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Θα πετύχει ο Φέτελ»

«Θα πετύχει ο Φέτελ»
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 - 18:50

Συνέντευξη στο «Autosport» παραχώρησε ο διευθυντής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα συνεχίσει τις επιτυχίες του στη Formula 1. Παράλληλα, τόνισε πως δεν έχει το καλύτερο αυτοίνητο, καθώς αν το είχε, θα κατακτούσε συνεχώς νίκες και πρωταθλήματα.

«Έχει ανάγκη να συνεχίσει να κερδίζει. Αυτό που έχει καταφέρει στην ηλικία του είναι καταπληκτικό. Θα συνεχίσει να γίνεται καλύτερος», είπε ο Χόρνερ και κατέληξε.

«Έχει καταφέρει αυτά που έχει καταφέρει, τη στιγμή που όλοι έχουν τα ίδια ελαστικά. Αν, από εκεί και πέρα, είχε το καλύτερο αυτοκίνητο, θα τερμάτιζε συνεχώς στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση σε όλους τους αγώνες, ενώ θα κατακτούσε όλα τα πρωταθλήματα. Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει».

Διαβάστε επίσης

Πανίσχυρο Opel Cascada

Πανίσχυρο Opel Cascada

Ισχύς 147 kW/200 hp, μέγιστη ροπή 300 Nm και τελική ταχύτητα 235 km/h – η πολύ ισχυρή έκδοση νέας γενιάς του Opel 1.6 SIDI turbo κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Opel Cascada στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA), 12 – 22 Σεπτεμβρίου.

Επιστροφή στο μέλλον

Επιστροφή στο μέλλον

Το καινοτόμο Opel Monza Concept κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) 12 – 22 Σεπτεμβρίου, 2013.